Se inchid si after school urile cresele gradinitele si scolile private vacanta de 2 saptamani si la stat si la privat

0
Reglementări de vacanță în școlile private CCNL Aninsei

Școlile, grădinițele și creșele egale închise Detalii din ianuarie?/ FMI: „Costuri prea mari”Publicare: 14.09.2022 – Alessandro NidiȘcolile private sunt în pragul crizei, datorită facturilor mari și a inflației, iar creșele și grădinițele ar putea să nu se redeschidă în ianuarie: alarma FMI
Pedofil serial Pixabay

Școlile private traversează un moment complicat, cu referire în special la grădinițe și grădinițe, care în ianuarie și-ar putea închide definitiv porțile din cauza situației care a devenit treptat din ce în ce mai nesustenabilă.

SCOALA/ Rezultate Stabilit, imediat un pact împotriva dușmanilor gândirii

Strigătul de alarmă a fost ridicat de Giampiero Redaelli, președintele național al FMI, care a dorit să sublinieze microfoanele ANSA că cu siguranță „al lui nu este o amenințare, dar este o posibilitate reală, dacă guvernul continuă să ignore apelul pentru Ajutor”.

Școlile private, a continuat Redaelli, „nu mai intenționează să împovăreze familiile, care ar suporta inevitabila creștere a costurilor legate de facturile mai mari la energie și creșterile cauzate de inflație.

 1. Propusesem o modificare concretă în vederea transformării în lege a decretului de sprijin bis, dar nu am fost ascultați și personal sunt uimit că măsurile oferite companiilor nu sunt acordate școlilor private”.
 2. SCOALA/ Daca „educatorii” intreaba tinerii ce nu isi intreaba ei niciodata
  ȘCOLE EGALE ÎN PRIMUL CRIZEI: GRĂDINIȚA ȘI CRĂȘELE SĂ ÎNCHIDERE ÎN IANUARIE

FMI a mai precizat că „dacă, așa cum este prevăzut de Constituție și de Legea 62/2000, sistemul școlar național se bazează pe școli private și de stat, statul nu poate ignora prezența acestor școli, în special a celor care, serviciul public, să garanteze școlarizarea a peste 30% dintre copiii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani”.

Concediu cnl scoli private laice aninsei

Între timp, după cum a evidențiat agenția de presă ANSA prin rubricile sale, pe tot parcursul boot-ului în aceste ore mii de școli Fism au fost îndemnate să „promoveze și să activeze inițiative care să atragă atenția asupra riscului concret de închidere”, ceea ce, după cum v-am spus un cu câteva rânduri în urmă, s-ar putea întâmpla într-adevăr în câteva luni.

Concediu cnl scoli private laice aninseiMulți dintre ei, conchide nota FMI, „s-au declarat deja pregătiți să dea pentru prima dată un semnal puternic care ar putea bloca serviciile care tocmai au repornit”.

 1. Vacante in contractul de scoala privata Aninsei: 30 de zile lucratoare pe an
  Contractul de școală privată CCNL Aninsei prevede 30 de zile de concediu plătit pe an, care trebuie luate continuu sau împărțite în maximum două perioade. anul. Lucrătorii cu fracțiune de normă au, de asemenea, dreptul la 30 de zile de concediu pe an.
 2. În perioada concediului de odihnă, salariații au dreptul la remunerația normală prevăzută de Contractul Colectiv Național de Muncă, având în vedere salariul de bază, indemnizația de urgență, salariul de vechime și orice superminime. Să vedem în detaliu.

Editat de Antonio Barbato7 ACȚIUNIcometariu

Angajații școlilor private angajați la școlile private CCNL Aninsei au dreptul la 30 de zile de concediu plătit pe an. Acesta este cuantumul concediilor din contractul de școală privată laică Aninsei și se datorează și angajaților angajați cu contracte cu jumătate de normă și deci cu jumătate de normă.

Pentru calculul concediilor, scolile private CCNL Aninsei iau in considerare saptamana formata din 6 zile lucratoare indiferent de repartizarea saptamanala a programului de lucru.

Vacanțele se datorează și angajaților cu durată determinată și lucrătorilor stagiari în măsura în care se acumulează. În perioada sărbătorilor, angajații angajați în orice calitate au dreptul la plata salariului normal.

Citeste si Camping River, după evacuarea școlii în pericol

Citeste si Camping River, după evacuarea școlii în pericolSă vedem în mod concret cum reglementează Aninsei problema vacanțelor în școlile private CCNL.rezumat

 • 1Reglementări de vacanță în școlile private CCNL Aninsei
 • 2Vacante cu contract de scoala privata: care este salariul normal?
 • 3Vacanțele școlare private: metode de distracție
 • 4Vacanțe școlare private: personal ATA
 • 5Sărbători: concediu de boală, maternitate și căsătorie
 • 6Sărbători în caz de înlocuire
 • 7Sărbători, preaviz și concediere

Reglementări de vacanță în școlile private CCNL Aninsei

 1. Legislația privind concediile pentru salariații școlilor private angajați la CCNL pentru școlile private Aninsei este cuprinsă în art. 35 partea a doua Titlul VI al acesteia.
 2. Vacanțele sunt însă menționate și în alte articole din contractul școlii private Aninsei pentru a reglementa anumite situații.

Reglementări de vacanță în școlile private CCNL AninseiPotrivit art. 35 partea a doua titlu VI: „Salariații, inclusiv cei angajați cu normă parțială, au dreptul la o perioadă de concediu anuală cu plata salariului normal, egală cu 30 de zile lucrătoare pentru fiecare an”.

În acest fel, contractul colectiv național stabilește că salariații, chiar și angajați cu program redus (de exemplu contractul cu normă parțială sau contractul cu fracțiune de normă), au dreptul la 30 de zile de concediu pe an.

Mai mult, articolul 35, printre altele, stabilește că „În scopul calculării perioadei de concediu, săptămâna, indiferent de repartizarea programului de lucru săptămânal, este în orice caz considerată a fi de 6 zile lucrătoare”.