Cu siguranta, ii cunosti pe cei din Gasca Zurli, atat de iubita de copiii din Romania. Ieri, am acceptat cu drag ca Centrul de Parenting sa fie ambasador Zurlandia, iar astazi iti spunem si tie, cu permisiunea lor, desigur :), cate ceva din culisele Zurlandia, care, spun cei din Gasca Zurli, va fi cel mai mare festival dedicat familiei din Romania.

Festivalul Zurlandia se va desfasura sambata si duminica, pe 17 si 18 iunie 2017, pe Domeniul Stirbey, langa Bucuresti. Gasca Zurli vrea sa transforme 80.000 de metri patrati in cel mai frumos loc de joaca din Romania.

Parinti si copii, deopotriva, vor trai impreuna cele mai pline de joaca doua zile din acest an. De dimineata pana seara, de la ora 10:00 si pana la 22:00, familiile vor avea parte de zeci de spectacole, sute de personaje, nenumarate provocari, ateliere si activitati.

Si, daca ai crescut urmarindu-l pe Marian Ralea, magicianul parintilor de astazi, ai un motiv in plus sa vii la Zurlandia, caci magicianul va fi prezent, impreuna cu Fundatia Abracadabra.

Ca sa stii din timp despre ce este vorba, iata ce activitati se vor desfasura, timp de 2 zile, in Zurlandia:

Campionatul de Joaca – Campionatul de Joaca se bazeaza pe activitati sportive. Pe terenul campionatului se vor desfasura concursuri pentru bebelusi, de triciclete, trotinete, alergarea in saci sau cu copiii in carca, de-a cataratul in copaci, stafeta, crosul familiei, cate si mai cate. In Zurlandia absolut toti copiii si parintii sunt campioni, pentru ca Gasca Zurli va premia participarea.

Academia Zurli – Este locul in care copiii primesc pasaport pentru viitor. Toate cursurile si activitatile iubite de cei mici sunt adunate intr-un singur loc. Copilul poate incerca zeci de cursuri gratuite: cursuri de indemanare, pictura, teatru, hand-made, dans, miscare, foto, cursuri de televiziune etc.

Scoala de joaca pentru parinti – Locul unde cei mari reinvata sa se joace. Este zona destinata seminariilor si workshop-urilor pentru parinti. In doua zile, parintii vor invata sa se joace impreuna cu copiii lor in masina, in casa, in baie, pe plaja, la munte, in drumetie, la petreceri, jocuri de noapte, de pranz, jocuri de trezit si jocuri de culcare. Parintii si bunicii descopera cum haosul poate fi transformat in distractie.

Casa Zurli – Locul unde copiii descopera povestea Gastii Zurli. „O casută mica” nu e doar un cantecel. Ea chiar exista. Este o ocazie unica de a intra in lumea Zurli, acasa la ei.

Guinness World Records – Si asta nu e tot. Gasca Zurli are un proiect ambios: vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de parinti si copii.

In Zurlandia, in fiecare zi, va fi anuntata cate o activitate noua si cate un invitat surpriza.

Abonamentul pentru participarea la ambele zile ale Festivalului Zurlandia costa 50 de lei si au fost puse deja in vanzare in retelele Eventim, Bilete.ro si Iabilet.ro. Copiii cu varste pana in 2 ani au intrarea gratuita.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile Festivalului Zurlandia, urmareste pagina de Facebook Zurlandia.

„Mami, joaca-te cu mine!” Solutia pe care copilul o cere zilnic face magie in educatie

Se joaca sau pierde timpul? 10 adevaruri despre joc si importanta acestuia pentru copil

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit