Spitalele din subordinea Primariei Capitalei care au sectii de obstetrica-ginecologie organizeaza, in perioada 1-4 august 2017, o serie de evenimente dedicate „Saptamanii Mondiale a Alaptarii”, in cadrul carora viitoarele mame pot sa se informeze de la specialisti in legatura cu importanta si beneficiile alaptarii. De asemenea, viitoarele mame vor afla informatii despre tehnicile corecte ale alaptarii la san.

Evenimentul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale, alaturi de Asociatia SAMAS—Sanatate pentru Mame si Sugari, transmite Agerpres, citand un comunicat de presa al Primariei Municipiului Bucuresti.

Sesiunile vor fi interactive, iar participantele vor putea afla raspunsuri atat de la specialistii in domeniul alaptarii, medici neonatologi si asistente cu experienta in neonatologie, precum si din experienta altor mame.

Aceste workshopuri sunt gratuite si vor fi organizate in amfiteatrele a 4 spitale din Bucuresti, dupa cum urmeaza:

  • Marti, 1 august, incepand cu ora 11:00, la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa
  • Marti, 1 august, de la ora 15:30, la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Filantropia
  • Miercuri, 2 august, de la ora 13:00, la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Profesor Doctor Panait Sarbu – „Maternitatea Giulesti”
  • Vineri, 4 august, de la ora 9:00, la Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino

Ca viitoare mamica, este important sa cunosti din timp cat mai multe informatii referitoare la beneficiile alaptarii bebelusului, precum si care sunt tehnicile corecte de alaptare, pentru a fi pe deplin pregatita sa faci fata provocarilor care apar odata cu venirea pe lume a micutului.

10 lucruri pe care sa le stii despre alaptarea la cerere

Alăptarea – Ce nu ți se spune înainte să naști

 

Sursa foto: Pixabay

 

 

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit