Cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, in valoare de 35.000 de euro pe luna, a fost sistata, dupa ce functionarii Fiscului au facut verificari si nu au regasit suma pe care beneficiarul din Sibiu a declarat-o ca fiind venituri incasate in anul 2015 si in baza careia s-a realizat decizia de impunere.

Surse oficiale au declarat agentiei Mediafax ca, in urma unui control amanuntit al ANAF, veniturile declarate si impozitate pentru 2015 nu au fost gasite. Din acest motiv, a fost emisa o alta decizie de impunere.

In baza acestei noi decizii, reprezentantii Agentiei de Prestatii Sociale Sibiu au sistat de la plata indemnizatia.

Cele mai mari 8 greseli pe care parintii le fac in comunicarea cu copilul

Potrivit surselor, beneficiarul celei mai mari indemnizatii din tara ar fi declarat ca a avut venituri de peste 2,6 milioane de lei, i s-a emis decizie de impunere pentru impozit si a si platit. Cu toate acestea, controlul ANAF a descoperit ca beneficiarul ar fi inregistrat, de fapt, pierdere fiscala in acel interval.

In luna septembrie a anului trecut, Ministerul Muncii a publicat cifrele referitoare la cele mai mari indemnizatii de crestere a copilului din Romania. Cea mai mare indemnizatie lunara era de 159.084 lei si era primita de un patron din Sibiu care are mai multe firme.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit