Pericol mortal pentru copii si animale de companie in doua dintre cele mai mari parcuri din Bucuresti: Cismigiu si Herastrau. Motivul este otrava pentru sobolani, imprastiata pe spatiul verde si pe trotuare. Astfel, Primăria Municipiului Bucuresti anunta ca in cele doua parcuri din Capitala, persoane necunoscute au imprastiat pe spatiul verde si pe trotuare graunte otravite, extrem de periculoase pentru copii si animale de companie.

Pericolul este cu atat mai mare cu cat copiii de scoala si de liceu sunt in vacanta, iar numarul acestora in parc, in timpul saptamanii este foarte mare.

”Primaria Capitalei atrage atentia cetatenilor care trec prin parcurile Regele Mihai, (fost Herastrau) si Cismigiu, ca persoane necunoscute au imprastiat pe spatiul verde si alei graunte otravitoare din capcanele securizate destinate combaterii sobolanilor, extrem de periculoase pentru copii si animale.

Pana la remedierea completa a situatiei, Primăria Capitalei solicita maxima atentie in special in cazul copiilor si al animalelor. Mentionam ca angajatii ALPAB au strans toate capcanele care fusesera sparte, au anuntat firma de paza si Politia Locala sa-si intensifice actiunile de patrulare si verifica in continuare aleile si spatiile verzi din parcurile mai sus mentionate.

Firma Coral, responsabila de actiunile de deratizare din Bucuresti, a sesizat Politia, pentru identificarea si pedepsirea vinovatilor”, precizeaza primaria intr-un comunicat de presa. ”Este incalificabil un astfel de gest. Angajatii primariei au strans acele granule imprastiate. In continuare, patrulele de politie locala si paznicii verifica zonele. Incercam sa montam cat mai rapid camere de supraveghere. Pentru moment situatia este tinuta sub control, in sensul ca au fost stranse granulele, dar rugamintea mea este ca cetatenii sa fie atenti ca nu cumva animalele de companie sa ingereze aceste bobite”, a transmis primarul capitalei, Gabriela Firea.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit