Simona Halep a revenit astazi in tara, cu trofeul turneului de la Roland Garros, pe care l-a castigat sambata. In Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni, Simona Halep a raspuns intrebarilor jurnalistilor romani.

Printre acestea, s-a adresat una special dedicata copiilor. Intrebata care este mesajul pe care il ofera copiilor care o apreciaza, Simona Halep le-a spus ca, indiferent cat de dificil este drumul ales de ei, sa nu renunte niciodata. “Am fost in finala de la Roland Garros de trei ori. Iata ca, acum, am castigat. Singurul lucru pe care as putea sa-l spun e ca trebuie sa crezi in tine si niciodata sa nu cedezi. Am avut trei finale pe care le-am pierdut, insa n-am cedat si am crezut cu disperare ca se poate intr-o zi. Sfatul meu si gandul meu pentru toti este sa nu cedeze niciodata!”

Cum a fost copilaria Simonei Halep?

Simona a avut o copilărie atipică. ”De la 4 ani si jumatate am inceput tenisul in joaca. De doua ori pe saptamana, prima data, si dupa aia zilnic, de la varsta de 6 ani. De la 6 ani am castigat la Constanta premiul 3. Am avut o copilarie pe terenul e tenis. N-am avut papusi, n-am avut altceva. Jucam fotbal, jucam tenis, faceam fileu din ațta, am gaurit asfaltul si am bagat doi stalpi si jucam tenis. Si in casa la fel, am facut un miniteren de tenis si jucam cu fratele meu”.

”Eu n-am avut nici o papusa cand eram mica! Am avut dintotdeauna o racheta de tenis. Mai mica, dar racheta era”, isi reaminteste Halep.

 

simona halep trofeul

simona halep copilarie

Simona Halep, alaturi de Gica Hagi, unul dintre cei care au sustinut-o inca de la inceput

 

simona halep

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit