ACASA

Solutii ca sa fii cel mai bun parinte pentru copilul tau!

Bine ai venit in randul parintilor care isi doresc o viata mai buna si relatii mai frumoase cu copiii lor!

Centrul de Parenting este cea mai mare comunitate de parinti romani care doresc sa-si educe copiii frumos si sanatos.

Bucura-te de cele mai accesibile si usor de aplicat informatii, tehnici si strategii pentru imbunatirea relatiei cu copilul.

1

Ebook

2

Ghizi

4

Maratoane

3

Workshop-uri

29

Editii incheiate

452

Cursanti

Ghizii tai

Ana Batca

trainer autorizat de Ministerul Muncii, coach si cofondatoare a Centrului de Parenting si mama unui baietel nascut in 2013. A acumulat 12 ani experienta in presa nationala, cu specializare in domeniul Economic-Financiar si experta in finante personale. Absolventa a Facultatii de Jurnalism, a lansat o afacere in domeniul beauty si este NLP Practitioner.
E-mail: ana.batca@centruldeparenting.ro
Tel: 0729729632

 

Ana Zidarescu

are 9 ani de experienta in presa nationala, online communication si management. Este trainer autorizat de Ministerul Muncii, cofondatoare a Centrului de Parenting si mama unui baietel nascut in 2012. Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, are o companie de promovare si reputatie online, dezvoltand campanii pentru multinationale si companii romanesti.
E-mail: ana.zidarescu@centruldeparenting.ro
Tel: 0741048885

 

„Copiii deja sunt mult mai linistiti si, atunci cand au/avem conflicte, ma bucur ca reusesc sa le aplanez intr-un mod foarte frumos, care elimina adunarea frustrarii in timp.”

Georgiana Lazar

participanta la cea de-a III-a editie a Maratonului Un parinte bun, un copil fericit