Ai un produs sau un serviciu pe care doresti sa-l faci cunoscut mamicilor? Comunitatea Centrul de Parenting are peste 100.000 de parinti care citesc lunar site-ul nostru, alti 13.000 pe Facebook si peste 10.000 in Newsletter-ul nostru.

Traficul site-ului centruldeparenting.ro este audiat de Trafic.ro, iar statistici in timp real / saptamana / luna poti gasi chiar AICI

Servicii de promovare online pe care le poti combina oricum doresti:
Advertoriale (articol promotionale)
Bannere leaderboard (plata la mia de afisari)
Bannere skyscrapper (plata la mia de afisari)
E-mail marketing (newsletere catre abonatii nostri)
Recenzii de produse
Reclama contextuala
Servicii personalizate
Proiecte speciale
NOU! E-books sau white papers despre produsele si serviciile tale, incluse elegant in articole informative si utile cititorilor.

Toate aceste servicii pot fi promovate pe comunitatea noastra de pe Facebook si in Newsletter.

De ce sa te promovezi pe centruldeparenting.ro?

Ne-am lansat in septembrie 2014 si am ajuns, in numai un an, la peste 100.000 de unici/luna. Articolele noastre sunt diferite, de calitate, sunt bine documentate – pentru ca sunt realizate prin abordarea jurnalistica a parenting-ului. Fondatorii site-ului, Ana Zidarescu si Ana Batca, au o experienta de presa nationala si online de 10 ani, respectiv 12 ani. Cel mai important, sunt mamici. Iar abordarea este bazata pe experienta ca parinte! Comunitatea noastra de pe Facebook este dinamica si apreciaza articolele noastre.

Cel mai important, nu am investit in campanii platite (AdWords sau Facebook Ads), astfel ca aceasta crestere este organica.
Ce inseamna pentru noi un public organic? Simplu: calitate, fidelitate fata de publicatie, interactiune, interes real fata de subiectele scrise de noi.
Ce inseamna pentru tine un public de calitate? Siguranta ca reclama ta va fi vazuta de cei pe care ii targetezi, potentiali clienti pe care sa ii transformi in clienti fideli.

Suntem un site independent, ceea ce inseamna ca nu facem parte dintr-un trust, iar traficul nu vine de pe alte site-uri. Avem un ranking in crestere (1.973 conform Alexa, pe 13.10.2015), ceea ce inseamna ca avem un site de calitate si orice link venit de pe site-ul nostru catre publicatia voastra va fi considerat de Google o referinta de calitate, ceea ce va conduce la o crestere a ranking-ului (pozitiei) pe Google si pentru site-ul vostru.

Informatii suplimentare:
Ana ZIDARESCU
ana.zidarescu@centruldeparenting.ro
0741048885

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit