In ciuda deciziilor si anunturilor facute de ministrul Educatiei, Liviu Pop, privind manualele pe baza carora invata elevii din Romania, sunt si profesori care, in ciuda amenintarilor superiorilor, prefera sa le ofere copiilor un invatamant de calitate.

Un profesor de matematica din Bucuresti spune ca le-a recomandat parintilor sa cumpere orice culegere de matematica, in timp ce un alt cadru didactic sustine ca nu are nicio problema sa mearga la puscarie dar nu vrea sa-si bata joc de scoala, scrie BusinessMagazin.ro.

Catalin Osiceanu, profesor de matematica, a scris pe Facebook: „Aseara, in cadrul sedintei cu parintii pe scoala, le-am transmis acestora ca pot achizitiona orice culegere de matematica recomandata de profesorul de la clasa si ca, personal, imi asum consecintele rezultate din nerespectarea ordinului ministrului Educatiei. Nu sunt singurul.”

Tot ieri, un profesor dintr-un liceu din Capitala le-a spus elevilor sai: „Dragilor, astea sunt culegerile de matematica dupa care vom lucra. Stiu, sunt auxiliare interzise, o sa merg in puscarie, dar nu de asta mi-e teama, ci de rusinea de a ne bate joc de scoala!”

Dosar penal pentru profesorii care folosesc manuale auxiliare neaprobate de Minister

Elimina tensiunile din relatia cu copilul. 10 cuvinte salvatoare

Sursa foto: Pixabay

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit