Milioane de bacterii „prietenoase” traiesc in intestinele noastre si ele sunt esentiale pentru digestie si imunitate. Insa diareea poate crea un dezechilibru in flora intestinala si viceversa. Probioticele, care sunt bacterii bune si drojdii, pot ajuta la reechilibrarea situatiei, insa nu toate ajuta impotriva diareei.

Cea mai buna dovada ca probioticele sunt eficiente sunt studiile asupra copiilor cu diaree, in special cea cauzata de rotavirus. Probioticele pot scurta criza de diaree infectioasa cu pana la 2 zile. Unele studii arata ca cele mai eficiente bacterii in acest sens sunt Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri, and Saccharomyces boulardii.

Diareea provocata de antibiotice apare din cauza faptului ca acestea omoara atat microbii care au provocat boala copilului cat si bacteriile bune. Acest lucru poate intrerupe echilibrul normal al instestinelor celor mici, ducand la diaree. Studiile arata ca in cazul administrarii de probiotice inainte si odata cu antibioticele poate reduce riscul de diaree. Saccharomyces boulardii si Lactobacillus sunt eficiente in acest caz.

BulardiProbiotikJuniorKutija3DBulardi pentru copii contine Saccharomyces boulardii, o drojdie rezistenta la actiunea sucurilor gastrice si intestinale, a antibioticelor si a sulfamidelor si este indicat pentru toate tipurile de diaree acuta, diareea calatorului si diareea cauzata de administrarea de antibiotice.

Bulardi Probiotic pentru copii este util impotriva aparitiei diareei, opreste in timp scurt diareea acuta de natura infectioasa, eliminand cauzele si toxinele, ajuta la stoparea diareei cauzata de antibiotice, mentine echilibrul florei intestinale si poate fi utilizat in asociere cu antibioticele.

Folosit in peste 80 de tari din lume, de mai bine de 80 de ani, Bulardi este foarte eficient si impotriva Clostridium difficile, care este cel mai frecvent efect secundar al antibioticelor.

Bulardi pentru copii este imbunatatit cu Zinc ce reduce numarul scaunelor, severitatea si durata diareei la copii. In plus, zincul imbunatateste absorbtia apei si electrolitilor prevenind astfel deshidratarea. OMS si Unicef recomanda administrarea zincului ca parte integranta a tratamentului diareei la copii.

Recomandat de ESPGHAN (Societatea Europeana pentru Gastroenterologie Pediatrica, Hepatologie si Nutritie) si OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii).


Faptul ca ai citit acest material publicitar reprezinta sprijinul pe care ni-l oferi la acoperirea costurilor de intretinere ale acestei publicatii. Suntem sigure ca ai gasit si informatii utile! Iti multumim!


Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit