Odata cu aparitia copiilor, viata unei femei se schimba complet. Cel mic are nevoie de grija si de atentie, insa asta nu inseamna ca treburile casnice au disparut ca prin minune. Astfel, pregatirea meselor, curatenia, spalatul vaselor si al hainelor, cumparaturile de la piata sau de la supermarket ajung sa te consume aproape complet. De multe ori, chiar daca reusesti să „ciupesti” putin timp pentru tine, esti intr-atat de extenuata, incat il irosesti pe activitati banale. Iti suna cunoscut?

Daca da, iti dam o veste buna: poti folosi principiul imbinarii utilului cu placutul si in propria ta organizare, astfel incat viata ta sa fie mai placuta si mai usoara. Cum anume poti face acest lucru? Implicandu-i cat mai mult pe copii in ceea ce faci, iar cand sunt mai mari, delegarea completa a unor sarcini pe care sunt deja capabili sa le indeplineasca.

Si asta este doar inceputul. Poti afla care sunt cele 8 principii ale mamelor eficiente la un curs facut special pentru mamicile care vor sa schimbe viata lor in bine si sa aiba timp si pentru propria lor dezvoltare.

Solutia In toamna vom organiza un MARATON DE TIME MANAGEMENT, care va dura 4 saptamani si se va desfasura online.

In primavara am testat cu succes un curs de doua zile, de Time Management pentru Mamici. Poti afla mai multe AICI si poti citi oricand testimonialele oferite de mamicile care au participat la cursurile organizate de Centrul de Parenting.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit