Primul scaun auto din lume care se transforma in carucior se lanseaza in premiera la editia de toamna Baby Boom Show, anunta un comunicat al targului.

Conceput in Israel de ingineri specializati in siguranta auto a micilor pasageri si beneficiind de cunostintele unui parinte care a creat un scaun special pentru fetita lui, scaunul auto care se transforma in carucior Doona este o alegere sigura pentru parinti.

Poti vedea si alte carucioare dintre care sa alegi:

Top 7 carucioare copii in 2018. In ce carucior il vei plimba pe bebe?

Printre alte noutati prezentate in cadrul editiei de toamna Baby Boom Show se numara: jucarii pentru dentitie din cauciuc natural, colectii de imbracaminte pentru prematuri realizate din bumbac organic, primul scaun auto multifunctional (se transforma in geanta de calatorie, patut pentru copii si inaltator), cadite de baie cu jet de apa si lumini ambientale, patuturi si co-sleepere, jucarii creative si altele.

In plus, la Baby Boom Show vizitatorii pot descoperi testele germane de screening genetic prenatal, cu o rata de detectie de peste 99%, PrenaTest®.

Expozantii Baby Boom Show au pregatit si de aceasta data oferte speciale si discount-uri care sunt valabile in cele 4 zile de eveniment. Cu procentaje cuprinse intre 10% si 62%, cei care vor veni intre 6 si 9 septembrie la Baby Boom Show pot beneficia de oferte speciale la hainute pentru copii, jucarii, pachete de celule stem, carti, carucioare si multe altele.

De peste 24 de editii, Baby Boom Show aduce de doua ori pe an cele mai multe brand-uri si cele mai bune oferte pentru viitoare mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani.

De ce copilul NU trebuie sa imparta jucaria. Solutia alternativa care rezolva conflictele de la locul de joaca

Pune baza succesului in viata. 3 pasi ca sa descoperi talentele copilului

Sursa foto: Facebook

 

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit