Doi copii bolnavi de varicela, impreuna cu mama lor, au vrut sa plece de la Timisoara spre Bucuresti la bordul unei curse Tarom. Pasagerii au alertat personalul de la bordul avionului dupa ce au observat ca fetitele aveau o eruptie pe piele.

Mama a fost abordata de căpitanul aeronavei care i-a cerut acesteia sa prezinte documentele care sa ateste ca fetitele pot calatori, solicitand totodata prezenta unui medic de pe aeroportul din Timisoara.

Femeia a refuzat sa coboare din avion desi nu avea asupra ei un aviz medical. Dupa o ora in care personalul de la bord i-a explicat femeii pericolul la care ii expune pe pasagerii avionului, mama fetitelor a fost convinsa sa paraseasca aeronava. In tot acest timp copiii cu varicela au stat in cabina, alaturi de toti ceilalti pasageri, intr-o caldura insuportabila.

Varicela este o boala infectioasa, una dintre bolile copilariei si este foarte contagioasa. Citeste mai departe acest articol despre  Varicela la copii. Simptome, tratament + 15 informatii foarte utile in care iti oferim toate informatiile utile pe care trebuie sa le stii despre varicela.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit