In dimineata zilei de 23 noiembrie 2017, mii de inimi au zburat deasupra capitalei pentru a marca startul campaniei O INIMA, de strangere de fonduri pentru reabilitarea sectiei de Terapie Intensiva a Spitalului pentru Copii Alessandrescu-Rusescu din Bucuresti.

 

O INIMA pentru Copii

 

Cu 10 ani in urma, viata unei fetite nascute cu inima in partea dreapta a fost salvata de o echipa de medici din Romania. Acum, cu inima puternica, Sonia se intoarce in spitalul unde i-a fost salvata viata si se alatura medicilor in lupta lor pentru a salva alti copii grav bolnavi.

Campania O INIMA este actiunea de insanatosire a Sectiei de Terapie Intensiva a Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu” din Bucuresti si o chemare publica la solidaritate in beneficiul copiilor care ajung sa fie tratati aici.

 

Povestea Soniei

 

Micuta Sonia, eroina campaniei O INIMA, traieste acum datorita medicinei facuta ca la carte, a sprijinului celor din jur si a fortei sale vitale. Sonia ne cheama pe toti intr-O INIMA pentru a salva sectia de terapie intensiva a INSMC. Cum a vazut ea in desene animate, Sonia isi cauta acum aliati care sa o ajute sa stranga cel putin 75.000 de inimi prin donatii (O inima = 2 euro + TVA), pentru a putea incepe Faza 1 a proiectului de reabilitare a Spitalului Copiilor.

La fel ca Sonia, peste 500 de nou-nascuti, sugari si copii sunt internati in fiecare an la INSMC, majoritatea in stare critica. Pentru ca micutii pacienti care ajung aici din Bucuresti si alte 7 judete sa poata fi tratati in conditii demne si sa aiba sanse reale de supravietuire, sectia are nevoie urgenta de reabilitare.

Planul de reabilitare din temelii a Sectiei de Terapie Intensiva a INSMC vizeaza strangerea de fonduri necesare renovarii, eradicarii infectiilor nosocomiale, recompartimentarii si dotarii cu echipamente specializate necesare sectiei de terapie intensiva. Reabilitarea completa INSMC, estimata la o valoare totala de aproximativ 1,5 milioane de euro, va creste capacitatea de tratare a cazurilor cu cel putin 20% in 2 ani.

 

Daca vrei sa ajuti si tu, ai la dispozitie mai multe modalitati prin care poti dona:

  • prin SMS cu textul ‘INIMA’ la 8844
  • prin PayPal
  • donatie directa
  • transfer bancar pe oinima.ro
  • contract de sponsorizare directa
  • pe BursaBinelui.ro


carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit