degetar dentistar2degetar dentistarDe multe ori, mamicile cred ca bebelusii lor nu necesita igiena orala, mai ales daca acestia nu au inca dintisori. Cariile apar de obicei sub forma unor pete sau linii albicioase, mai ales pe incisivi, care, fiind primii aparuti, sunt cei mai putin protejati de saliva.

Ca mamica, trebuie sa stii ca dupa fiecare masa a sugarului gingia acestuia trebuie curatata. Te intrebi cum ai putea sa ii cureti micutului gingia? Metode sunt multe, dar cea mai eficienta este folosirea unui degetar pentru igiena orala.

degetar dentistar3DENTISTAR – Degetarul pentru ingrijirea orala zilnica a sugarilor inlatura in mod igienic placa bacteriana si maseaza bland gingiile. Acesta are proprietati antibacteriene datorita tehnologiei patentate a fibrelor zincate. Este fabricat din bumbac testat pentru substante nocive si ofera o curatare delicata a cavitatii orale. Este rezistent la saliva si transpiratie. Degetarul poate fi spalat la 60°C in masina de spalat rufe, de 80 de ori, fara ca actiunea antibacteriana a fibrelor zincate sa se piarda.

Datorita formei si flexibilitatii, acesta este foarte usor de folosit. Se pune pe degetul aratator pe care se muleaza. Se curata si se maseaza usor cavitatea bucala a copilului, iar dupa fiecare utilizare se clateste sub jet de apa calda sau poate fi spalat la 60°C in masina de spalat rufe. Pentru a nu se deteriora se recomanda spalarea acestuia intr-o plasa pentru lucruri delicate, cu programul pentru rufe delicate si doar impreuna cu rufe deschise la culoare.

Daca iti doresti ca micutul tau sa aiba un zambet sanatos si frumos, Degetarul Dentistar reprezinta primul pas in igiena orala a bebelusului inca din primele luni de viata.

 


Faptul ca ai citit acest material publicitar reprezinta sprijinul pe care ni-l oferi la acoperirea costurilor de intretinere ale acestei publicatii. Suntem sigure ca ai gasit si informatii utile! Iti multumim!


Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit