Daca pentru varsta de peste 2-2,5 ani exista o multime de activitati si jocuri interesante, petrecerea timpului impreuna cu copilasii mai mici poate reprezenta o adevarata provocare pentru parinti.

Va prezentam in acest articol un joc pe care l-am incercat cu baietelul meu pe cand avea 1 an si 9 luni si va pot spune ca s-a distrat de minune! Si asta in conditiile in care pregatirea jocului a durat mai putin de 5 minute!

De ce aveti nevoie

joc copii 1 an 3 (2)_cu watermarkPentru acest joc haios aveti nevoie de 2-3 baloane neumflate si de un pix. „Imbracati” balonul ca o caciulita pe cate un deget de la mana stanga (sau dreapta, daca sunteti o persoana stangace), iar cu cealalta mana desenati o fata amuzanta cu ochi si gura. Puteti adauga si nas sau limba, daca doriti.

Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa dati frau liber imaginatiei pentru ca intre personaje sa se infiripeze un dialog interesant si captivant pentru cel mic. Este, daca vreti, un alt fel de teatru de papusi, ieftin si rapid de organizat.

Baietelul meu este foarte incantat de acest tip de dialog si imi cere deseori sa vorbeasca diferite personaje sau obiecte (adica, eu sa vorbesc in numele lor, desigur).

30 de activitati Montessori pentru copii

Idee creativa si ieftina pentru copii mici: Cum se face o stampila din cartof

Asteptam sa ne impartasesti impresiile tale dupa ce vei incerca acest joc!

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit