In aceasta perioada, Gasca Zurli se afla in cel mai mare turneu din istoria trupei, cu spectacolul „Zece Zurli”! Acest spectacol este special, cu sunet si lumini la nivelul show-urilor internationale, marcand implinirea celor 10 ani de Zurli in Romania. Spectacolul este unic si nu se va mai repeta!

In acest spectacol apar toate personajele atat de iubite de copii. Si, mai mult decat atat, productia vine cu cantece si personaje noi. In tara, spectacolele sunt organizate in sali polivalente si sali de sport, acolo unde Gasca Zurli a reusit sa obtina intelegeri cu administratorii respectivelor spatii. „Incercam sa acoperim toata tara si sa ne intalnim cu cat mai multi prieteni”, spun membrii trupei Gasca Zurli.

De altfel, harta turneului acopera toate zonele geografice ale tarii. Pretul biletelor este incepand cu 30 de lei si pot ajunge pana la 150 de lei, biletele din aceasta categorie incluzand intalniri speciale cu Gasca Zurli.

Iata lista oraselor in care ajunge Gasca Zurli cu spectacolul „Zece Zurli”: Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistrita, Targu Mures, Brasov, Bacau, Galati, Iasi, Chisinau, Botosani, Craiova, Ramnicu Valcea, Pitesti, Constanta, Ploiesti si Bucuresti. Intraga echipa este formata din 30 de oameni, care strabat, in acest turneu, peste 15.000 de kilometri si vor intalni, in total, peste 50.000 de spectatori.

In fiecare oras, sunt organizate concursuri speciale si fanii au sansa de a urca pe scena alaturi de personajele iubite din Gasca Zurli. Fetita Zurli, Zdranganel, Clopotel, Zana Buna, Vrajimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha si Baietelul Zurli sunt in turneu. Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, creatoarea acestui concept, a pregatit multe surprize pentru spectatori, pe parcursul intregului turneu, care durează o luna si jumatate.

Biletele se gasesc online pe www.eventim.ro si la magazinele partenere Eventim din orasul tau. Accesul se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului.

Gasca Zurli le ofera cititorilor Centrului de Parenting 2 invitatii duble gratuite la spectacolul din Bucuresti!

Asadar, ai acum ocazia sa castigi una dintre cele 2 invitatii duble gratuite la spectacolul „Zece Zurli” din Bucuresti, care va avea loc vineri, pe 21 aprilie, la Sala Polivalenta, incepand cu ora 18:00.

Daca iti doresti sa castigi una dintre aceste invitatii duble, posteaza pe Facebook, la postarea dedicata concursului, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este melodia preferata a copilului tau/copiilor tai, interpretata de Gasca Zurli?

Concursul se desfasoara pana vineri, 7 aprilie, ora 15:00. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, pe Random.org. Va uram succes! 🙂

 

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit