Gasca Zurli pregateste un spectacol plin de magia sarbatorilor de iarna. Este vorba despre spectacolul „Multumesc, Mos Craciun!”, care va avea loc sambata, 9 decembrie, de la ora 11:00, la Circul Globus.

Orice scrisoare pentru Mos Craciun ar trebui sa inceapa cu „Multumesc, Mos Craciun!”. In cea mai noua productie Zurli, copiii si parintii, deopotriva, si-l amintesc pe „Multumesc”.

Emotiile danseaza de mana cu fulgii de confetti, sentimentele se transforma in globuri magice si bradul se imbraca in iubire , impotriva incercarilor Vrajitoarei Tura Vura de a strica sarbatoarea Craciunului.

Din distributia spectacolului fac parte actorii Vero Caliman, Mirela Retegan, Andrea Bartha, Andreea Ghita, Alex Stama, Razvan Marina, Eduard Zanoaga, Paul Chichirau, Ionut Varodi, Silviu Vladut Tabara, Teodor Veleanu si Bogdan Olaru.

„11 lucruri pe care as vrea ca toti parintii sa le stie”. Sfaturi de viata de la un pediatru celebru

Cele 7 secrete ale unei relatii formidabile cu copilul tau

Scenariul poarta semnatura Mirelei Retegan, creatoarea fenomenului Zurli.

Biletele s-au pus in vanzare pe site-ul Eventim si in magazinele partenere Eventim. Pentru categoria I biletele costa 80 RON, in timp ce biletele la Categoria II costa 40 RON. Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii (adulti si copii) la spectacol trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.

Accesul minorilor la eveniment se va face doar insotiti de minim un adult.

Accesul se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc doar in limita scaunelor ramase libere.

 

 

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit