Pe 3 octombrie, Gasca Zurli pleaca din nou intr-un turneu national. Indragitele persoanaje ajung in aceasta toamna in 10 orase din tara, prezentand, in premiera nationala, spectacolul „Hai la masa!”. Este „o productie noua, savuroasa, pe placul celor mici si al celor mari, prin care aceasta isi propune sa ii imprieteneasca pe copii cu mancarea sanatoasa, cu legumele si, mai ales, cu statul la masa”, spun reprezentantii Gasca Zurli, intr-un comunicat de presa.

In cadrul noului spectacol, copiii si parintii vor auzi cantece noi si vor vedea un personaj nou, pe Bucatarasul Zurli.

Astfel, in lunile octombrie si noiembrie, Gasca Zurli ajunge in urmatoarele orase: Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Botosani, Bacau, Galati, Sibiu si Bucuresti.

„Hai la masa!” este o productie unica, cu jocuri de lumini si cu o super desfasurare de forte. Sunt 10 orase, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcursi de-a lungul si de-a latul tarii.

Mirela Retegan: „Pentru multi, a fi parinte inseamna multe responsabilitati si putine bucurii”. Solutia care rezolva toate problemele din relatia cu copilul

Când copilul nu mănâncă. Cele mai frecvente greșeli ale părinților

Obiceiurile alimentare sanatoase sunt prezentate in maniera Zurli, jucaus si colorat, prin cantece si intamplari simpatice, pline de invataminte. Noul personaj, Bucatarasul Zurli, devine aliatul parintilor, in bucatarie. El stie trucuri despre mancarea facuta cu dragoste si povesti care sa-i tina pe copii cu gura deschisa. „Hai la masa!” demonteaza ideea ca masa este un chin pentru cei mari si cei mici, deopotriva, momentul dificil cand trebuie sa cada de acord asupra a ce, cand, cum si cat mananca.

Versurile noilor cantece sunt scrise de Mirela Retegan, creatoarea Gasca Zurli. Tot ea semneaza si scenariile spectacolelor Gastii Zurli. Cu fiecare productie, Mirela reuseste sa-i imprieteneasca pe copii cu obiceiurile pe care, de regula, parintii le impun. Primul oras pe harta spectacolului este Brasov, unde Gasca Zurli va ajunge pe 3 octombrie, urmat de Cluj Napoca, unde spectacolul este programat pe 5 octombrie.

In fiecare oras in care va ajunge Gasca Zurli, Tanti Prezentatoarea – Mirela Retegan a pregatit surprize si concursuri cu premii pentru copii.

Pian sau fotbal? Cum alegi cele mai potrivite activitati extrascolare pentru copil

Copil incapatanat? Cum supravietuiesti etapei lui “NU”: “Nu vreau sa merg!”, “Nu vreau asta!”, “Nu mananc”, “Nu vreau bluza”, “Nu dorm”

Iata programarea turneului cu lista oraselor in care Gasca Zurli ajunge in lunile octombrie si noiembrie 2017 cu spectacolul „Hai la masa!”

  • 3 octombrie: Brasov, Sala Dacia, Complex Lux Divina, ora 19.00
  • 5 octombrie, Cluj-Napoca, Sala Polivalenta, ora 19.00
  • 13 octombrie, Botosani, Sala Polivalenta Elisabeta Lipa, ora 19.00
  • 14 octombrie, Bacau, Teatrul de Vara Radu Beligan, ora 19.00
  • 15 octombrie, Galati, Sala Sporturilor, ora 19.00
  • 22 octombrie, Craiova, Sala Polivalenta, ora 19.00
  • 25 octombrie, Bucuresti, Sala Polivalenta, ora 19.00
  • 29 octombrie, Timisoara, Sala Sporturilor Constantin Jude, ora 19.00
  • 04 noiembrie, Baia Mare, Sala Sporturilor Lascar Pana.

Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro si in magazinele partenere Eventim.

„Mami, joaca-te cu mine!” Solutia pe care copilul o cere zilnic face magie in educatie

6 obiceiuri ale parintilor care inrautatesc comportamentul copilului si cum sa le eviti

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit