Gasca Zurli prezinta, in premiera nationala, spectacolul „Lumea lui Multumesc”. Este cea mai noua productie Gasca Zurli, prin care copiii sunt invatati despre valorile prieteniei.

Spectacolul va fi prezentat in 12 orase, presupune mii de kilometri parcursi si o luna intreaga in care zeci de mii de copii si parinti vor pasi in minunata lume a lui Multumesc.

Biletele s-au pus in vanzare si sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Harta turneului „Lumea lui Multumesc” din luna martie cuprinde orasele: Galati, Cluj-Napoca, Timisoara, Arad, Sibiu, Brasov, Buzau, Bacau, Piatra Neamt, Botosani, Craiova si Bucuresti.

Spectacolul spune povestea celui mai nou personaj intrat in Gasca, Super Eroul MULTUMESC. El este personajul central, in jurul caruia se construieste, o poveste frumoasa despre prietenie.

Cum calmezi crizele din magazin ale copilului. Solutia Mirelei Retegan, creatoarea „Gasca Zurli”

Lectia pe care o invata un copil atunci cand e pedepsit. Ce spune Alfie Kohn, autorul bestsellerului „Parenting neconditionat”

Prietenia, una dintre cele mai importante valori din viata unui om, se invata in copilarie.

  • Ce inseamna prietenia?
  • Care este cercul de prieteni?
  • Care sunt regulile intr-o relatie de prietenie?
  • Cum poate cineva sa strice o relatie de prieteni si cum poti sa-ti regasesti prietenii?

Sunt doar cateva dintre intrebarile care, uneori, ne dau batai de cap, dar la care incercam sa gasim un raspuns.

Super Eroul MULTUMESC este cel care ii invata pe copii sa fie generosi cu ceilalti, atenti la nevoile lor si la ce isi doresc prietenii, ascultatori la cerintele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici invata cum sa-si pastreze prietenii si sa-si defineasca cercul de prieteni.

Desigur, din poveste nu lipseste caraghioasa Tura Vura. Ea va face tot ce ii sta in puteri sa strice prietenia construita in ani, cu multa grija, in Gasca ZurliMULTUMESC este cel care ii va dejuca planurile.

La baza acestei productii sta povestea originala scrisa de Mirela Retegan. Ca la fiecare spectacol, educatia prin joaca se face intr-un mod prietenos si atent la nevoile celor mici si asteptarile parintilor lor, deopotriva. Si de aceasta data, Gasca Zurli reuseste sa surprinda publicul cu o poveste autentica, presarata cu cantece noi si versuri pe gustul celor mici si celor mari.

Preturile biletelor sunt: 40 lei pentru Categoria 2, 80 lei pentru Categoria 1 si 200 lei pentru Categoria VIP, care presupune si acces la sesiunea de autografe cu Gasca Zurli, la finalul spectacolului.
produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit