Gasca zurli a strans sute de perechi de ghetute la inaugurarea noului sediu zurli

0
Vor fi gata de utilizare în câteva ore

Durabilitate, confort si protectie: www acestea sunt cele 3 motive principale pentru care sa folosesti cizma in agricultura si nu pantoful. Acești termeni, de fapt, stau la baza pe care se bazează designul oricărui tip de ghete de lucru, inclusiv cele dedicate lumii agriculturii.

Pantofii normali nu sunt absolut potriviti pentru cei care își petrec viața pe câmp deoarece sunt conceputi pentru un cu totul alt scop.

De ce să folosiți cizma în agricultură și nu pantoful?

Același lucru este valabil și pentru părțile inversate: un pantof, oricât de frumos ar fi este din punct de vedere estetic, nu va putea niciodată să garanteze siguranța și confortul necesar celor care trebuie să petreacă zile întregi pe terenuri de diferite tipuri, vehicule grele și neașteptate precum animale și asemenea.

  • O pereche bună de cizme de fermă ar trebui să fie la fel de importantă ca și uneltele pe care le păzești cu gelozie în depozit pentru că îți va permite să lucrezi fără probleme enervante.
  • Secretul constă tocmai în materialele care sunt folosite în construcția sa și care îl fac complet diferit de un pantof obișnuit. Material de talpă.

De ce să folosiți cizma în agricultură și nu pantofulTalpa este partea exterioară a bocancului și este cea care garantează fermierului o aderență perfectă la solul în care se află. Spre deosebire de cizmă, talpa unui pantof obișnuit este concepută pentru a merge pe situații precum asfalt sau podea și cu siguranță nu garantează aderența și echilibrul în mijlocul culturilor tale.

În mod obișnuit, există diferite opțiuni de talpă pentru cizme, în funcție de nevoile dvs.: Talpa exterioară din cauciuc oferă performanțe excelente în ceea ce privește rezistența la abraziune, ulei și alunecare.

Cizme în agricultură sau încălțăminte?

Este cea mai buna alegere daca lucrezi pe teren accidentat, deoarece ofera tractiune maxima atat pe suprafete umede cat si uscate. Talpa din poliuretan termoplastic: este, de asemenea, de lunga durata si rezistenta la abraziune, uleiuri si agenti chimici. Conceput pentru a fi robust, rezistă la crăpare și este mai ușor decât cauciucul, asigurând un confort mai mare la picior.

Talpa din poliuretan:

  • o opțiune ușoară
  • flexibilă și confortabilă în comparație cu talpa tipică din cauciuc.

Cu toate acestea, este mai puțin eficient când vine vorba de rezistență la abraziune, alunecare și ulei. Tip de bacșiș. Cele mai comune două tipuri de vârfuri sunt din oțel și din compozit: Oțelul a fost mult timp materialul standard pentru vârfurile degetelor, oferind protecție maximă împotriva impactului sau compresiei bruște.

Capetele din compozit câștigă popularitate, deoarece oferă încă un nivel bun de protecție, dar sunt mai ușoare decât vârfurile din oțel.

Diferența de materiale

Diferența de materialeDe asemenea, sunt adesea mai confortabili în condiții meteorologice extreme, deoarece sunt mai puțin conductivi la căldură și frig. Poate degetul unui adidași să facă același lucru? Poate nu. Căptușeala.

Când vine vorba de agricultură, cizmele impermeabile sunt o necesitate. Cele mai fiabile cizme de lucru impermeabile disponibile pe piață astăzi prezintă material impermeabil combinat cu o căptușeală impermeabilă cu membrană, cum ar fi Gore-Tex, în interiorul cizmei.

Acest lucru menține umezeala afară și permite aerului să circule.

În plus, pentru a vă menține picioarele calde pe vreme rece, piața oferă multe soluții cu căptușeli izolatoare, care vor menține membrele inferioare calde și receptive chiar și în lunile mai puțin blânde. Un pantof sport obișnuit cu siguranță nu va putea face toate acestea. Material superior pentru un pantof termic.

Când vine vorba de fecioare de lucru, poliuretanul devine cel mai dovedit material. Prin natura sa, este foarte rezistent și moale chiar și în situațiile în care temperatura scade sub punctul de îngheț, deci este o alegere bună dacă stai ore în șir în aer liber, chiar și în condiții foarte reci.

În plus, poliuretanul oferă o potrivire personalizată, deoarece se mulează pe picior cu uzura și reușește să garanteze un nivel bun de permeabilitate. Întreținere de boot. Spre deosebire de pantofii obișnuiți, cizmele agricole au o singură contraindicație: trebuie tratate și întreținute cu mare atenție.

Vor fi gata de utilizare în câteva ore

Pentru a vă asigura că materialele precum poliuretanul sau cauciucul nu se deteriorează în timp și își pierd eficacitatea, sfatul este să vă periați ghetele în mod regulat, îndepărtând murdăria și noroiul.

Vor fi gata de utilizare în câteva oreUtilizați doar un detergent comun și apă pentru cele mai bune rezultate.

Daca, in schimb, cizmele se inmoaie iarna, secretul uscarii lor este sa le umpli cu ziar si sa le lasi la uscat intr-un loc cald.Este ușor de înțeles care sunt avantajele reale ale folosirii unei cizme în comparație cu un pantof în viața agricolă de zi cu zi, dar totul poate fi rezumat cu fraza:

  • „există un pantof pentru fiecare ocazie.
  • Pentru agricultură, există cizme Dunlop. ”.

Munca în sectorul agricol presupune să fii în condiții de frig, umezeală și murdărie timp îndelungat.

Există întotdeauna riscul de a aluneca, de a cădea sau de a vă răni. Fiabilitatea cizmelor DUNLOP previne accidentarea și are un impact uriaș asupra bunăstării tale, ceea ce este crucial atunci când porți cizme șapte zile pe săptămână!. Dunlop® oferă o gamă largă de ghete de protecție pentru lucrările agricole, pentru a vă oferi siguranța și confortul pe care îl meritați.