Gasca Zurli a incheiat turneul cu spectacolul „Lumea lui Multumesc” in prezenta a aproape 5.000 de persoane, adunate la Sala Polivalenta din Bucuresti. Mii de copii si parinti veniti din toate colturile tarii au intrat in cea mai frumoasa lume a copilariei, guvernata de valorile prieteniei.

Mii de chipuri zambarete, mii de maini care au aplaudat, mii de suflete care au cantat cele mai indragite piese ale Gastii Zurli. O ora de poveste, inconjurati de prieteni adevarati, un carusel emotional atat pentru artisti, cat si pentru oamenii veniti la spectacol.

„Lumea lui Multumesc” spune povestea Super Eroului Multumesc, cel fara de care prieteniile dintre oameni s-ar destrama. Multumesc, prin puterea cu care a fost inzestrat, si cu ajutorul Zanei Bune, a reusit sa o faca pe vrajitoarea Tura Vura sa fuga mancand pamantul, atunci cand aceasta a incercat prin vicleniile ei sa strice legaturile de prietenie din Gasca Zurli. O lectie de viata pentru toate varstele, predata in stilul Zurli, prin muzica si joaca.

6 motive de ce sa cresti inteligenta morala a copilului tau

Mirela Retegan: „Pentru multi, a fi parinte inseamna multe responsabilitati si putine bucurii”. Solutia care rezolva toate problemele din relatia cu copilul

Parintii, cu degetul pe nas, au promis ca isi vor sustine copii in orice moment si le vor sufla in aripi, sa zboare cat mai sus. Intreaga Sala Polivalenta a cantat impreuna „Nu vreau soare, nu vreau luna, Vreau pupic de noapte buna”. Aceste momente, de o incarcatura emotionala extraordinara, au adus lacrimi de bucurie pe fetele tuturor, zambete si ropote de aplauze.

„Am iesit pe scena coplesita deja de emotie. Sa auzi cele mai curate glasuri scandand numele “copilului” tau – “zurli, zurli”, e un motiv suficient sa ti se inmoaie genunchii. Si apoi, cand iesi in lumina reflectoarelor sa iti dai seama ca pe 80% dintre oameni i-ai intalnit personal si le cunosti copiii de ani de zile, stii ca faci ceva care conteaza. Si ca visul tau coloreaza o lume. In Lumea lui Multumesc sunt astazi zeci de mii de romani, adulti si copii, oameni care vor o Romanie in care MULTUMESC sa fie peste tot. Multumesc oamenilor frumosi care inteleg, iubesc si sustin ceea ce face echipa Zurli”, spune Mirela Retegan, fondatoarea Gasca Zurli.

Spetacolul din Bucuresti marcheaza finalul unui turneu in care Gasca Zurli a ajuns in 12 orase din Romania, parcurgand mii de kilometri pentru a le face micutilor cunostinta cu Multumesc.

14 sfaturi cum sa cresti un copil fericit

Cele mai frumoase 67 de citate despre copii care te ajuta sa fii un parinte mai bun

Credit foto: Ovidiu Craiciu
produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit