Scoala privata de Muzica Boem Club, lider pe piata lectiilor de muzica pentru toate varstele, si magazinul de piane si pianine acustice din Romania Boem Club Pianos organizeaza expozitia de piane si pianine acustice marca Perzina duminica, 2 aprilie, in intervalul 13:00-14:00, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana din Bucuresti, anunta organizatorii, intr-un comunicat.

Boem Club Pianos a introdus pe piata pianelor si pianinelor acustice din Romania brandul Perzina in septembrie 2016. Pe piata competitiva de astazi a pianelor, exista multe mari branduri de piane din care sa alegi. Pianele si pianinele Perzina sunt comparabile din punct de vedere al calitatii cu unele dintre cele mai de elita si prestigioase branduri de piane din lume, dar la jumatate sau o treime din pret.

200 de concurenti la Concursul National de Pian „Musica Mundi”

Expozitia are loc in cadrul Concursului National de Pian „Musica Mundi”. Vor putea fi vazute si testate diverse modele ale brandului Perzina. La expozitie vor participa pianisti cunoscuti precum Razvan Dragnea, Verona Maier, Toma Popovici si alte personalitati din domeniul muzicii.

Se prelungesc inscrierile la concursul de pian cu cele mai mari premii din tara

5 moduri in care un instrument muzical il poate ajuta pe copil

Musica Mundi este cel mai mare concurs dedicat pianistilor profesionisti si amatori, un eveniment de anvergura in lumea muzicala, atat prin calitatea si consistenta premiilor, a interpretilor, ca si a numarului de participanti.

Competitia este organizata Scoala de Muzica Boem Club in parteneriat cu Boem Club Pianos. In cadrul evenimentului, se vor acorda ca premiu 2 pianine acustice in valoare totala de 8.000 de euro. Astfel, premiul cel mare pentru categoria amatori va fi o pianina acustica in valoare de 3.000 de euro, iar la categoria profesionisti, castigatorul marelui premiu va primi o pianina acustica marca Perzina, in valoare de 5.000 de euro.

La acest eveniment sunt asteptati peste 200 de concurenti si circa 500 de persoane in public pe durata intregului concert.

 

Sursa foto: boemclub.ro

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit