Nu doar copilul incepe clasa a VIII-a, ci intreaga familie. Ca parinte, responsabilitatea si emotiile evaluarii nationale sunt chiar mai mari decat cele ale copilului. Ai rolul de a-l ghida spre cele mai bune alegeri si de a-i oferi cele mai bune instrumente care sa-l ajute sa obtina o nota mare la evaluarea nationala.

O solutie este oferita de cei de la ExamenulTau.ro, o platforma online dedicata elevilor care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala. Platforma cuprinde sectiuni de testare, invatare, recapitulare, evaluare, exersare, simulare examen si permite completarea cunostintelor in mod orientat si rapid, prin identificarea eficienta a zonelor unde copilul obtine punctaj mic.

Cei de la ExamenulTau.ro spun ca pretul este “echivalentul a 5 sedinte de meditatii si respecta programa de examen pentru matematica si romana”, iar platforma se poate accesa atat de pe Desktop, cat si de pe tableta sau smartphone si ofera “teorie si exercitii in acelasi loc: videoclipuri explicative, planse de memorare, voci prietenoase si culori atractive”.

Iar pentru luna septembrie ofera o reducere de 20%!

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit