Te poti descrie printr-un singur cuvant? Este destul de dificil. Esti si mama, si sotie, prietena, angajata, ai in responsabilitate intreaga casa, plata facturilor, cumparaturile. Incerci, zilnic, sa faci fata tuturor cerintelor. Si incerci sa le faci pe toate cat mai bine. Toate acestea te consuma. Nici nu este de mirare ca ajungi seara fara energie!

La birou trebuie sa fii o profesionista. Sefii asteapta rezultate!

Odata ce ai plecat de la birou iti scoti lista de cumparaturi din geanta si incepi sa aduni de pe rafturi tot ceea ce ai nevoie. Pe drumpoate  te opresti sa platesti si facturile.

Ai ajuns acasa, unde te asteapta, dupa caz, un copil mic ce abia asteapta sa te joci cu el, sau un nazdravan mai mare, ale carui teme trebuie verificate.

Incepi sa pregatesti cina, va asezati la masa, mancati impreuna. Urmeaza baia copilului, poate de calcat ceva haine pentru a doua zi. Observi cu coada ochiului praful de pe noptiera.

Ce ora sa fie cand se linistesc toate? Trecut de 22.00? Mai ai energie pentru tine si sotul tau, pentru clipe de tandrete?

Tu cand ai avut timp ultima oara sa lenevesti in cada plina cu spuma? Dar o crema de fata cand ti-ai facut? Ori o masca de par? O vizita la salon?

Insa, cand sa ai timp sa le faci pe toate bine, eficient, sa fii productiva si, pe deasupra, sa fii mereu zambitoare si relaxata? Este, oare, posibil asa ceva?

La job nu poti renunta. Nici nu intra in discutie sa neglijezi copilul. Nici relatia cu sotul nu trebuie sa cada pe un plan secund. 

Ce poti face? Vino, pe 21 si 22 februarie la cursul de Time Management pentru Mamici.

Cursul este foarte practic, fara a fi, insa, obositor. Vei lucra mult cu pixul pe hartie si iti vei construi propria ta transformare.

Ce vei invata la finalul cursului TMpM?

  • Cele 8 principii ale organizarii unei mame.
  • Cauza care duce la: suparare, enervare, iritare, certuri cu sotul, relatii tensionate cu copiii, scaderea increderii in tine sau chiar depresie. Este o singura cauza naste sau agraveaza aceste probleme. Vei invata cum s-o elimini din viata ta definitiv.
  • Cum sa-ti faci timp individual pentru fiecare membru al familiei.
  • Cum sa construiesti un plan eficient pentru o zi, pentru o saptamana si pentru o luna.
  • Vei avea o imagine clara despre ce trebuie sa faci ca sotul si copiii tai sa fie fericiti.
  • Vei sti ce sa spui ca sa fii ajutata cat mai mult de cei din jurul tau.
  • Vei sti cum sa-ti stabilesti corect obiectivele astfel incat acestea sa se realizeze.
  • Iti vei face propriul audit al timpului de care dispui.
  • Vei intelege cum sa declansezi mecanismul schimbarilor in bine si sa le faci ireversibile.
Inscrie-te ACUM la cursul de TIME MANAGEMENT PENTRU MAMICI!

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by Seva