Elita dansului mondial vine la Bucuresti la Sala Polivalenta in ultimul weekend din luna martie pentru a evolua in fata publicului DanceMasters, entuziast iubitor de dans, ritm si culoare.

DanceMasters este cel mai important eveniment international de dans organizat in Romania. Mai mult decat atat, DanceMasters este deja considerata una din cele mai puternice competitii de dans sportiv din Centrul si Estul Europei, datorita participarii a peste 2.000 de dansatori din 22 de tari, inclusiv o prezenta permanenta a sportivilor din top 10 mondial, atrasi de punctele obtinute in clasamentul Federatiei Mondiale de Dans Sportiv (WDSF) si de conditiile de concurs oferite de organizatori.

Pentru ca, anul acesta, Romania aniverseaza 100 de ani de la Marea Unire, iar evenimentul aniverseaza editia cu numarul 15, organizatorii pregatesc un spectacol deosebit pentru cele doua Gale, cea de sambata, 31 martie, si duminica, 1 aprilie. Ambele reprezentatii vor incepe la ora 19:30.

Spectacolul de vineri va incepe la ora 12:30, iar sambata si duminica accesul la eveniment se poate face de la ora 09:00.

Iti poti asigura de pe acum locul in sala cumparandu-ti acum biletele pentru DanceMasters 2018 de pe Myticket.ro si Entertix.ro.

 

Vizioneaza in videoul de mai jos cateva imagini de la DanceMasters 2017:

 

produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit