Acest articol este un Guest Post.

Studiile arata ca modalitatea principala de invatare a copiilor este imitarea. Acestia isi formeaza baza personalitatii, identitatea si comportamentul in relatie cu cele mai importante persoane din viata lor, fata de care au dezvoltat un atasament, de cele mai multe ori fata de parintii lor.

Inconstient, adopta emotiile lor, convingerile pe care le au si ajung sa le semene in atitudine, chiar si atunci cand isi propun sa nu faca asta. Acest fenomen nu este evident, cel putin in primii ani de viata ai copilului si mai ales in adolescenta, cand de obicei isi afirma independenta, dar se vede mai tarziu in viata adulta in relatiile romantice sau in relatie cu proprii copii.

De aceea, starea de bine a parintilor devine starea de bine a copiilor. Si cum putem ajunge la ea? Invatand cateva lucruri. Cei de la centrul de re:creatie pentru parinti Land of Oz au asemanat fiecare personaj de poveste cu cate un tip de parinte si ne indeamna:

 

 

 

 

 

 

 

Pe scurt, scoala Land of Oz este prima scoala experientiala de parenting, ce ofera o serie de workshopuri in cadrul carora se lucreaza cu emotiile, la nivel profund, pentru a se realiza schimbarea de care e nevoie, ca la final fiecare participant sa fie mai bine, mai constient, mai pregatit sa faca fata oricaror situatii cu bucurie, stapanire de sine si deschidere, gata sa isi exprime pozitiv emotii ca furia, frica, sau tristetea, gata sa fie fericit, pentru a creste un copil fericit. 40 de ore de lucru, 7 traineri si terapeuti, 2 luni. Mai multe detalii aici.

 


 

 

Georgiana Codrescu este consilier pentru dezvoltare personala, specialist in comunicare si relatii publice, pasionata de cresterea parintilor si a copiilor. Impreuna cu Stefan Tatu, pasionat de povesti si jocuri, a deschis primul centru de recreatie pentru parinti, unde acestia pot sa invete, sa se joace sau sa se relaxeze.

Website: landofoz.ro

 

Pagina de Facebook: Land of Oz School


 

Daca vrei sa iti publicam articolul, ne poti scrie pe adresa de e-mail redactia@centruldeparenting.ro. 

 

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit