Sa incepem printr-un scurt exercitiu de imaginatie. Gandeste-te cum ai vrea sa arate viata copilului tau peste cinci ani. Imagineaza-ti cat mai multe detalii despre copilul tau la acea varsta. Dar peste zece ani? Cum va fi cand va atinge varsta majoratului? Nu-i asa ca iti doresti pentru el o viata mai buna decat a ta?

Este cat se poate de firesc ca un parinte sa faca tot ce-i sta in putinta, si uneori chiar si supraeforturi, pentru a-i asigura copilului conditii bune si confort. Insa, uneori, ne loveste cate un sentiment de frustrare. Se intampla in acele momente cand nu putem satisface anumite nevoi ale copilului, care nu sunt nici mofturi si nici exagerari, ci sunt nevoi normale precum o haina, o piesa de mobilier, o carte sau o jucarie.

Sentimentul de frustrare mai apare si atunci cand, la un moment dat, constientizezi ca ai fi putut face mai mult, dar nu ai stiut ca trebuie, fie nu ai fost suficient de organizat, fie nici macar nu ti-ai pus problema.

 

Ii poti asigura un confort financiar chiar si cu bani putini

 

O viata mai buna pentru copil implica numeroase aspecte printre care conditiile materiale, confortul psihic, atmosfera din casa, relatiile cu fiecare dintre parinti, gradinita si scoala, modul cum isi dezvolta pasiunile s.a.m.d.

Ne vom opri asupra domeniului financiar care, o stim cu totii, poate rezolva multe alte aspecte, desigur cu exceptia relatiilor si caldurii sufletesti. Insa, atunci cand o familie are un nivel ridicat de venituri, devin accesibile si o locuinta spatioasa si confortabila, obiectele necesare de imbracaminte si incaltaminte, cartile, jucariile, rechizitele, activitatile extrascolare de calitate, dar si vacante si alte experiente interesante.

Chiar daca astazi nu ai nivelul de venituri pe care ti-l doresti si pe care crezi ca-l meriti, chiar si in aceste conditii poti face ceva concret pentru un viitor mai bun al copiilor tai. Oricine poate, in orice moment, sa ia decizia, sa-si organizeze finantele personale, sa-si faca un buget si sa inceapa sa economiseasca.

Dar daca am de platit rate la credite si nu imi permit sa economisesc?, vor intreba unele persoane. E adevarat ca, atunci cand ai datorii, iti vine greu sa te mai gandesti la economisire si poate ca te gandesti ca vei incepe sa economisesti abia dupa ce vei termina de platit creditul. Insa, atunci s-ar putea sa fie prea tarziu, mai ales daca este vorba de un credit pentru locuinta, rambursarea caruia dureaza cateva zeci de ani. Solutia ar putea fi sa iti analizezi bine cheltuielile, sa vezi de unde poti sa tai cateva zeci sau, si mai bine, cateva sute de lei si sa incepi sa economisesti lunar aceasta suma pentru viitorul copiilor tai.

Avantajul economisirii este ca da roade pe termen lung chiar si cu sume mici puse deoparte. Daca incepi cat mai devreme si faci acest lucru luna de luna, pana va creste copilul vei aduna o mica avere pentru el, care il va ajuta sa faca primii pasi in viata pe cont propriu.

6 semne ca ai probleme cu banii. Solutia este la indemana oricui

“Casa mea, un magnet pentru bani”. AFLA cum se transforma visul in realitate!

Vrei sa afli mai multe despre cum poti organiza eficient bugetul familiei astfel incat sa-ti ajunga banii  pentru toate lucrurile importante? Sau poate ca vrei sa elimini barierele care stau momentan in calea bunastarii tale si, in sfarsit, sa te bucuri de o crestere binemeritata a veniturilor?

Vom discuta aceste subiecte si multe altele legate de ce trebuie sa facem in mod concret pentru a fi deschisi catre oportunitati de venituri, pentru a ne schimba mentalitatile care ne tin pe loc si pentru a detine controlul asupra banilor in cadrul Maratonului „Casa mea, un magnet pentru bani”. Aventura Maratonului va incepe pe 4 mai 2015 si va dura 6 saptamani, timp in care participantele vor primi zilnic misiuni (teorie) pe care vor trebui sa le indeplineasca (partea practica sub forma de tema pe acasa) si astfel vor trece prin propriul filtru toate cele insusite.

Te avertizam ca, daca pui constiincios in practica toate informatiile pe care le vei afla la Maratonul „Casa mea, un magnet pentru bani”, vei trai o transformare si niste schimbari care se pot manifesta in diferite moduri, printre care: oportunitati noi de colaborare pentru tine sau pentru partenerul tau, marire de salariu, eliminarea unor gauri prin care acum se scurg banii, cadouri neasteptate, gratuitati, oportunitati, persoane care te vor ghida spre o directie mai buna si lista poate continua.

Te poti preinscrie in formularul de mai jos, insa pentru a participa este nevoie sa achiti contravaloarea Maratonului „Casa mea, un magnet pentru bani” de 99 lei in contul SC CENTRUL DE PARENTING MODERN SRL: RO67BTRLRONCRT0281487601, deschis la Banca Transilvania, CUI: 33905782.

 

Esti hotarata sa cresti veniturile familiei? Fa primul pas: inregistreaza-te!


(preinscrierea este gratuita si reprezinta doar interesul pe care il ai fata de acest maraton).

 

Nu este vorba de niciun fel de magie. Explicatia e simpla: cand in interiorul nostru, in mintea si in sufletul nostru, se petrec schimbari, si mediul din jurul nostru se schimba, ni se adapteaza. Si, daca noi evoluam, si mediul din jurul nostru va evolua.

Stii si tu ca maine s-ar putea sa regreti ca nu ai inceput schimbarea chiar de astazi, pentru a te elibera cat mai repede de piedicile care stau in calea dezvoltarii tale.