Liad Kotlarke, unul dintre cei mai buni jucatori Kendama din lume vine la Bucuresti. El va fi prezenta la Afi Cotroceni pentru a face cunostinta cu iubitorii Kendama din Romania si pentru a anunta detaliile concursului national care va avea loc pe 18 noiembrie in toata tara.

Astfel, maine, de la ora 14.00, in zona patinoarului, Liad Kotlarke va face cateva demostratii impresionante cu Kendama si cei care vor dori vor putea face fotografii si vor primi autografe de la unii dintre cei mai buni jucatori Kendama din lume.

Alaturi de Liad Kotlarke va fi echipa Kendama Israel, formata din Aviram Lugassi, David Vidislavski, Ole Bohl si Dkipa. Evenimentul, care este deschis și publicului larg, va oferi mai multe amănunte despre participarea la concursul național de Kendama.

In ceea ce priveste concursul national Kendama, ZNDK (Ziua Natională Depozitul Kendama), acesta va avea loc pe data de 18 noiembrie 2017 in mall-uri din intrega tara. Castigatorii se vor intrece in finala organizata pe 25 noiembrie in cadrul Asia Fest (Romexpo).

In aceeasi zi, va avea loc si competitia Kendama pentru amatori, juriul fiind alcatuit din campioni mondiali Kendama si invitati surpriza. Competitia nationala este organizată de DEPOZITUL KENDAMA in parteneriat cu Asia Fest, primul festival romanesc dedicat culturii asiatice.

Turneul echipei Kendama ISR continua in mai multe orase din tara:

  • Constanta (10 septembrie, ora 14.00 – Vivo)
  • Timisoara (13 septembrie, ora 15.00 – Shopping City)
  • Alba Iulia (14 septembrie, ora 16.00 – Alba Mall)
  • Cluj Napoca (16 septembrie, ora 14.00 – Iulius Mall)
  • si alte cateva opriri surpriz.

La aceste intalniri vor fi concursuri, demonstratii, multa distractie, premii surpriza si sesiuni de autografe cu echipa Kendama ISR.

In Romania, cel mai mare magazin online dedicat kendama este DEPOZITUL DE KENDAMA,  www.sweetskendamas.ro, de aici putand fi cumparate SweetsKendamas, Kendamas USA si alte branduri consacrate.

De asemenea, DEPOZITUL KENDAMA a deschis primul magazin din Romania care vinde exclusiv kendama si a organizat evenimente si concursuri pe tot teritoriul tarii, avand invitati jucatori renumiti de kendama printre care: Oase, Alex Ruisch, Max Norcross, Cooper Eddy-de la Sweets Kendamas, Jake Wiens, Wyatt Bray, Tj Kolesnik și Joris Schweppe- de la KendamaUSA, iar acum super echipa Kendama ISR. Datorita acestor evenimente, Kendama a luat amploare in toata tara.

 

Iata ce poate Liad Kotlarke face cu Kendama:

 

 

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit