Copilul speriat de vant. Cum se formeaza convingerile din perioada intrauterina
Acest articol este un Guest Post
[ad#co-1]Pe parcursul a doua saptamani din perioada sarcinii, am urmat impreuna cu sotul meu un Curs de parenting in cadrul maternitatii din Iasi. Invitata la acest curs a fost o doamna doctor neonatolog cu vechime de vreo 20 de ani in aceasta meserie. Am facut acest lucru pentru a afla trucuri despre cum sa ingrijesti un bebelus si apoi, pentru ca, urmand acest curs, sotul meu putea beneficia de zile libere de la serviciu tocmai pentru ca primea anumite informatii intr-un cadru institutionalizat.
Aveam 5 luni de sarcina cand ne-am inscris la curs. Tin minte si acum modul in care ne-a explicat doamna doctor faptul ca e foarte important sa nu scoatem la plimbare copilul atunci cand bate vantul. Explicatia tinea de faptul ca vantul plimba microbi mai usor si ca din acest motiv copilul se poate imbolnavi mai usor. Recunosc ca in acea perioada nu auzisem de Noua Medicina Germana pe care o descoperise doctorul Hamer si am acceptat ca fiind valabila aceasta informatie propunandu-mi sa respect intocmai aceasta recomandare. In adancul sufletului meu, eram recunoscatoare caci am avut acces la aceasta informatie.
Aceasta informatie referitoare la vant s-a legat foarte puternic cu o zicala din popor: „Fie cum o fi, numai vantul sa nu bata!”, ceea ce m-a ajutat sa imi formez o convingere pe care am si validat-o foarte repede.
Timpul a trecut, copilul a aparut, pana pe la aproape un an jumatate am evitat vantul cat am putut de mult si bineinteles ca si copilul s-a imbolnavit de fiecare data cand l-am scos pe vant. Acest fenomen meteorologic a reprezentat pentru mine un mare stres.
In cautarile mele despre aceasta lume, am aflat de Noua Medicina Germana care explica atat de frumos despre conflictele de adulmecare sau pe cele de imbucatura pe care le fac copiii. Aceste conflicte determina manifestarea in corpul fizic a unor viroze, rinofaringite si tot ce tine de partea nas, gat. Cea mai de pret informatie a fost ca microbii, bacteriile, virusii apar doar la comanda creierului si ca dispar tot la comanda acestuia cand misiunea lor s-a indeplinit.
Mi-am insusit foate repede aceasta informatie si, in ciuda discutiilor cu sotut care credea in continuare ca vantul este nociv, am inceput sa nu mai tin cont de aceasta informatie. Schimbarea in mine am facut-o, doar ca nu am tinut cont de faptul ca eu mi-am format aceasta convingere cat bebelusul facea parte din mine, ca vorbeam cat era mic cu cei apropiati ca nu il scot la plimbare tocmai pentru ca bate vantul.
Intr-o plimbare de-a noastra, ne-au prins cateva rafale puternice de vant. Efectiv copilul s-a intors speriat catre mine, cu manutele ridicate, speriat ca de moarte si a inceput sa planga. Ce-o fi fost in capul copilului: „ce faci, mama? Ma omori?”. Abia atunci am realizat ca, de fapt, nu am fost doar eu marcata si cat de important este ca mamele sa fie constiente de ceea ce le transmitem copiilor nostri inca din perioada intrauterina. Acesta era sa fie doar inceputul descoperirilor care mi-au schimbat stilul de viata.
[ad#co-3]Gabriela Stan este consilier, coach si ghid pentru vindecare emotionala si fizica, folosind tehnicile si specializarile pe care le-a dobandit in: Noua Medicina Germana, Astrologie, Numerologie, Lucrul cu Ingerii, Theta Healing, Calatoria (Brandon Bays), Ho’oponopono.
Website: AstroBiografie.com
Daca vrei sa iti publicam articolul, ne poti scrie pe adresa de e-mail [email protected]. Sau ne poti contacta mai rapid la numerele de telefon: 074104885 (Ana Zidarescu) sau 0742305684 (Ana Batca).
Aboneaza-te GRATUIT
si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!