Centrul de Parenting este un proiect fondat in 2014 de Ana ZIDARESCU si Ana BATCA. Impreuna avem 20 de ani de presa nationala si 10 ani de presa online. Suntem amandoua mamici de baieti, copiii nostri fiind nascuti la trei luni diferenta si datorita lor am inceput CentruldeParenting.ro


Ana ZIDARESCU

Ana Zidarescu

Cofondator
Centrul de Parenting
Educatie Financiara pentru Copii
Modern Parenting Center

ana.zidarescu@centruldeparenting.ro
Tel: 0741048885

Buna! Sunt Ana Zidarescu, jumatatea Centrului de Parenting 🙂 Mamica din 2012, aduc in fiecare dintre articolele mele toata experienta de peste 10 ani ca jurnalist in presa nationala si informatia noua pe care eu insami am cautat-o despre cresterea frumoasa si plina de iubire a fiului meu. Scriu pentru mine, in primul rand, sa invat sa fiu o mama mai buna. Ma bucur de viata, sunt recunoascatoare pentru tot ceea ce am si imi doresc ca fiul meu sa ajunga sa fie mandru de mine: ca mama, ca om. 
facebook

Ana BATCA


Ana Batca

Cofondator
Centrul de Parenting
Educatie Financiara pentru Copii
Modern Parenting Center

ana.batca@centruldeparenting.ro
Tel: 0729729632

Buna! Sunt Ana Batca, jumatatea Centrului de Parenting. Sunt coach, NLP Practitioner si trainer autorizat de Ministerul Muncii si mama unui baietel nascut in 2013. Absolventa a Facultatii de Jurnalism, am adus aici cei 12 ani de experienta in presa nationala, specializare in domeniul Economic-Financiar, experta in finante personale.
facebook

 

Scriem despre parenting, acela bazat pe iubire neconditionata, respect si intelegere a copilului. Si incercam, la fel ca si voi, sa ne crestem copiii cat mai frumos. Moto-ul nostru este: Fii cel mai bun parinte pentru copilul tau! 

Nu ezita sa ne contactezi pentru intrebari, idei de articole, ori daca vrei si tu sa publici pe site-ul nostru un Guest Post.


scoala de parenting logoIn 2017 am lansat o platforma Scoala de Parenting, o platforma pe care gasesti toate cursurile noastre, conferintele si workshop-urile pe care le organizam. O parte dintre aceste cursuri se desfasoara chiar pe platforma Scoala de Parenting


maratonul schimbarii pentru parinti

In 2015 am lansat Maratonul Schimbarii pentru Parinti – un program special dedicat parintilor. Periodic, organizam cursuri online si offline pentru parinti, cel mai cunoscut fiind Maratonul “Un parinte bun, un copil fericit” (timp de 4 saptamani, online).


educatie-financiara-pentru-copii-by-centrul-de-parenting-logo

In noiembrie 2015 am lansat si site-ul de Educatie Financiara pentru Copii. In primul rand, ne dorim sa crestem copii de succes. In al doilea rand, stim ca foarte multe dintre problemele dintre parinti si copii (mici sau adolescenti) pornesc de la faptul ca ei nu inteleg valoarea banilor, nu au educatia financiara care sa le permita sa inteleaga deciziile / bugetul familiei.

facebook

Vezi Educatie Financiara pentru Copii pe Facebook


modern parenting center logo

In aprilie 2016 am lansat si editia in engleza a site-ului Centrul de Parenting, respectiv ModernParentingCenter.com

facebook

Vezi Modern Parenting Center pe Facebook


 Adresa de corespondenta: Str Ion Maiorescu, nr 1, Bl. 40, Sc 1, Et 8, Ap 32, sector 2, Bucuresti

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit