A patra editie a conferintelor BookLand Evolution isi deschide portile pentru tinerii din Cluj-Napoca saptamana viitoare, pe 2 mai 2017. Conferintele vor avea loc la Casa de cultura a studentilor – Sala Europa, de marti pana joi (2-4 mai), in intervalul orar 14:30–16:00.

Tinerii clujeni au, astfel, prilejul sa discute cu 9 profesionisti, care ii vor incuraja si motiva, prin exemplul personal, sa faca alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si continua drumul sau a-si asculta vocatia.

Astfel, tinerii din Cluj-Napoca ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la orice intrebare, pe: Alexandru Marginean, Ovidiu Oltean, Andrei Tiganas, prof.univ.dr. Daniel David, Kero Zen, Ioan Onisor, Cosmin Herman, Iulia Sara si Radu Salcudean.

„Daca ti-ai pus in gand sa dobandesti succesul in cariera ta, ei bine, acum e momentul pentru o portie buna de tips&tricks direct de la sursa, care sa te inspire si din care sa extragi cele mai relevante invataminte pentru tine”, spun organizatorii conferintelor. Intrarea la conferinte este libera pentru toti doritorii.

Conferintele BookLand Evolution este un amplu proiect cultural care le ofera liceenilor si studentilor o oportunitate de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 profesionisti consacrati. Peste 30.000 de tineri sunt asteptati sa participe la aceste conferinte in acest an.

Cele mai periculoase 12 cuvinte pe care le poate auzi un copil de la parintii lui

Copilul si calculatorul. Cum sa invete sa-l foloseasca fara sa devina dependent

Sursa foto: BookLand

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit