Cea de-a patra editie a Conferintelor BookLand Evolution isi redeschide portile pentru tinerii din Bucuresti luni, 18 septembrie 2017, la Academia de Studii Economice din Bucuresti, Amfiteatrul I, anunta un comunicat de presa al organizatorilor. Intrarea la conferinte este libera.

De luni pana vineri, in intervalul 18-22 septembrie 2017, intre orele 14:00–16:00, vor urca pe scena 15 personalitati pregatite sa le raspunda la toate intrebarile.

Iata numele specialistilor care vor veni, saptamana viitoare, in fata tinerilor din Capitala: Dana Savuica, Mihaela Tatu, Vasile Calofir, Roxana Ciuhulescu, Florentina Opris, Tania Popa, Tily Niculae, Doina Rusti, Maria Buza, Dan Popa, Oltea Tudose, Alina Dicu, Eugen Popa, Marina Almasan si Andrei Tudose.

Multi isi pun intrebarea: Cine le insufla tinerilor dorinta de a face ceva cu viata lor? Cine le asigura acele momente revelatorii, care le ghideaza apoi pasii inspre indeplinirea obiectivelor personale si profesionale?

Raspunsurile vin in aceasta ordine: familia, prietenii, scoala, mass media. Insa, nu este suficient sa fii ancorat in cele 4 cercuri? Tinerii pot primi mai mult, pot primi sfatul si poate chiar mentoratul unui om de succes, pe care il admira si pe care il poate intalni fata in fata?

Conferintele BookLand Evolution de 4 ani strabat 23 orase, reunind tinerii si personalitatile marcante care ii incurajeaza si motiveaza prin exemplul personal sa faca alegerile potrivite in viata, povestindu-le despre provocarile care ii asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si urma vocatia.

Este un amplu proiect sociocultural, prin seria de 115 zile de conferinte organizate anual, ce ofera liceenilor si studentilor o oportunitate excelenta de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu profesionisti consacrati.

 

Sursa foto: BookLand

 

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit