Nu este cuvant pe care o mamica sa-l fi gasit pana acum, pentru a descrie cata iubire si fericire aduce un copil. Dar cresterea unui copil implica, pe langa multa dedicare si dragoste, responsabilitate si efort. Zi de zi ne autodepasim pentru a fi mame si sotii mai bune. Oferim dragoste, atentie, rabdare. Oferim mese gustoase, o casa curata, prezenta la toate evenimentele, inventam jocuri educative, citim incontinuu pentru a gasi cele mai bune metode de educatie.

Toate acestea fac parte din “fisa postului” unei mamici. Da, adoram rolul de mama si nu este lucru mai frumos pe lume decat sa ai un copil, o familie. Insa, toate aceste responsabilitati, nevoia de a te autodepasi zilnic isi spun cuvantul, treptat, asupra:

  • orelor tale de somn
  • momentelor de liniste pe care le ai doar pentru tine
  • relaxarii

Fara sa-ti dai seama ajungi o mama obosita, dar fericita. Apoi te trezesti extenuata si, poate, chiar cu probleme de sanatate. Ai grija de toti ceilalti si iti place. Insa, nu mai ai timp si resurse, ori poate chiar uiti, sa ai grija si de tine.

Daca vrei sa oferi in continuare familiei tale ceea ce este mai bun si pentru a fi si tu acolo, pe lista de prioritati, venim in sprijinul tau cu Maratonul Schimbarii pentru Mamici.

Noi iti spunem ca lucrurile se pot schimba in bine si ca este in puterea TA sa readuci armonia in viata ta. Imagineaza-ti cat de bine te simti cand ai mai multa incredere in tine, cand te simti frumoasa si te intelegi foarte bine cu sotul si cu copiii, cand ai suficienti bani pentru ceea ce-ti doresti, cand casa e bine ingrijita fara mare efort si cand visele tale devin, pe rand, realitate.

Pe masura ce iti imaginezi viitorul tau ideal, s-ar putea sa vrei sa afli mai multe despre Maratonul Schimbarii pentru Mamici, gandit de doua mame active pentru alte mame care vor sa lupte pentru fericirea lor, pentru relatii frumoase si pentru armonie in familie.

In cadrul Maratonului Schimbarii pentru Mamici sunt organizate maratoane a cate 4-6 saptamani pentru fiecare dintre domeniile vietii pe care vrei sa le imbunatatesti: relatiile cu partenerul, relatiile cu copiii, bugetul familiei, sanatate si frumusete, managementul timpului, curatenia in locuinta, increderea in sine etc.

Pentru fiecare eveniment din cadrul maraton esti eroina aventurii vietii tale, esti o cautatoare de comori si o distrugatoare a rutinei.

Maratoanele sunt organizate online, iar la finalul acestora castigatoarea va primi un premiu. Avem cadouri si premii pentru locurile 2 si 3, de asemenea.

Am dat startul la inscrieri pentru primul maraton!

„Casa mea, un magnet pentru bani”

Schimbarea vietii tale poate incepe oricand, depinde doar de TINE!

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by Seva