Fiecare parinte planteaza anumite seminte in copiii sai prin ceea ce face zi de zi, prin cuvintele pe care le spune si chiar si prin convingerile si valorile sale, pe care le transmite mai departe fara sa vrea. Astfel, ceea ce faci astazi se va reflecta peste ani de zile, in viata copilului tau/copiilor tai.

Partea frumoasa este ca poti decide in orice moment, chiar si acum, sa te implici mai mult, sa petreci mai mult timp cu cei mici, sa ai mai multa rabdare si sa afli mai multe despre lucrurile care te ajuta sa-ti cresti copiii in dragoste si armonie.

Dragi parinti, va invitam joi, pe data de 17 decembrie, la un seminar de parenting sustinut de Adriana Mitu, parenting trainer, autoarea cartii „Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine”, unde vom participa si noi, fondatoarele Centrului de Parenting si ale site-ului EducatieFinanciaraPentruCopii.ro, Ana Zidarescu si Ana Batca, precum si Alexandru Bordea, fondatorul proiectului Infospeed recunoscut de Programul National al Educatiei de Excelenta.

Vom vorbi despre:

– Cum sa-ti ajuti copilul sa invete mai usor

– Cooperare si competitivitate sanatoasa

– Cum sa-i oferi copilului o educatie financiara sanatoasa

Poti veni si cu copilul sau cu copiii la eveniment, unde va fi si un spatiu de joaca, face painting si figurine din baloane.

Seminarul de parenting este, totodata, un eveniment caritabil, unde intrarea se face pe baza de donatii in produse (alimente si rechizite scolare) in valoare de aproximativ 15 lei. Produsele vor ajunge de Craciun la trei familii nevoiase cu probleme de sanatate. Mai multe detalii despre donatii, AICI.

 Cand?

Joi, 17 decembrie 2015, ora 18.30.

 Unde?

Bucuresti, Bulevardul Dacia (zona piața Romană), Nr. 99, Etaj 4, în incinta Connect Hub.

Mijloace de transport in comun: Metrou Piata Romana, apoi 7 minute de mers pe jos pe B-dul Dacia, pana la Piata Spania, si RATB 133, 135, 79, 86.

In sala sunt doar 100 de locuri pentru adulti si 30 de locuri pentru copii. Locurile se ocupa in ordinea rezervarii. Asa ca, daca vrei sa vii la acest seminar de parenting aproape gratuit, rezerva-ti locul acum pe site-ul adrianamitu.com.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit