Maine este 1 iunie, prima zi libera oficiala pentru parinti sa petreaca frumos alaturi de copiii lor. Sunt foarte multe evenimente care se anunta pentru maine in aer liber, mai ales in Bucuresti. Insa, uitandu-ma peste aplicatia de vreme, observ ca sunt 30% sanse de ploaie.

Astfel, trebuie sa ai la indemana o solutie de 1 iunie daca afara ploua. Cei de la Gymboland au pregatit multe surprize pentru cei mici. Locurile de joaca Gymboland Baneasa, Mega Mall, AFI Cotroceni, Promenada, Veranda sunt pregatite sa primeasca, maine, micutii veseli, dornici de joaca, dar si pe parintii acestora.

Si surprizele celor de la Gymboland nu sunt doar pentru Bucuresti!

Gymboland VIVO! Constanta si Gymboland Shopping City Ploiesti, alaturi de AFI Ploiesti, sunt gata sa ia startul celei mai fericite zi a anului!

Toata familia este invitata in locurile de joaca Gymboland pentru a simti inca o data ce insemna a fi copil! In acest moment, toti animatorii Gymboland fac ultimele pregatiri, pentru ca de 1 iunie animatori vor orchestra cu un  spectacol in culori si vor realiza alaturi de copii instrumente muzicale jucause precum tamburine, viori sau microfoane.

Daca vrei sa petreci ziua de 1 iunie in interior, iata ce alte surprize te mai asteapta la Gymboland: dansuri cu Baloane, limbo Party, Karaoke Party sau street dance Party. Echipa Gymboland ii va sustine pe cei mici in activitati creative si impreuna vor confectiona: chitara Rock & Roll, palaria mexicana, nai si vioara, instrument cu clopotei, curcubeu muzical, albinuta draguta.

Iata aici mai multe detalii despre ziua de 1 iunie la Gymboland

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit