Doi baietei gemeni din Statele Unite ale Americii de abia s-au nascut si au deja o poveste de viata neobisnuita. Ce doi s-au nascut in noaptea de pe 6 noiembrie, exact in timp ce America trecea de la ora de vara la cea de iarna, scrie Digi24.ro.

Potrivit reprezentantilor Cape Cod Healthcare din Massachusetts, Ronan este fratele mai mare, cu toate ca in acte este trecut ca fiind nascut la 31 de minute dupa Samuel.

Potrivit medicilor din maternitatea in care s-au nascut gemenii, Samuel a venit pe lume la ora 1:39 dimineata, Ronan s-a nascut cu 31 de minute mai tarziu, insa, intre timp, ceasul fusese dat cu o ora inapoi. Astfel, ora nasterii inregistrate de spital este 1:10 dimineata, in loc de 2:10 dimineata.

O asistenta din cadrul spitalului, cu o experienta de 40 de ani, a declarat ca este prima data cand aude de un asemenea caz.

Tatal gemenilor, Seth Peterson,spune ca i s-a parut nostim ca baietii lui vor veni pe lume chiar in noaptea in care se schimba ora: „Chiar zisesem in seara aia ca se va intampla sigur ceva. Credeam ca se vor naste in zile diferite”, a declarat el pentru The Denver Channel.

 

Sursa foto: Facebook

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit