Vesti bune pentru parintii si viitorii parinti care locuiesc in Sectorul 3 al Capitalei. Primarul Sectorului 3 Robert Negoita promite ca, in scurt timp, parintii isi vor putea inscrie online copiii la crese. Mai mult decat atat, isi vor putea rezerva un loc din timp, inainte ca cei mici sa implineasca varsta necesara inscrierii la cresa.

„Ii stimulam pe toti cei care intentioneaza sa aiba un bebe sa dea drumul la treaba, ca avem nevoie sa incurajam natalitatea”, a declarat Robert Negoita, marti, cu ocazia inaugurarii unei crese din Sectorul 3, citat de Hotnews.ro.

„Astazi, in Sectorul 3 toate solicitarile pentru cresa sunt onorate, asiguram conditii bune. Mai mult decat atat, promitem si ne angajam ca in cel mai scurt timp sa avem un modul online in care cei care au copii si au nevoie sa ii inregistreze intr-o cresa, sa nu mai fie nevoie sa plece de acasa, ci pur si simplu de acasa sa se inscrie la cresa in Sectorul 3. Mai mult decat atat, nu trebuie sa implineasca un an, ci dinainte, de cand e bebe, poate sa se programeze si facem in asa fel incat sa ii pregatim un loc”, a precizat primarul de sector.

Potrivit oficialului, in acest fel, Primaria ii stimuleaza si pe posibilii viitori parinti care intentioneaza sa aiba un copil si ii va face „sa dea drumul la treaba”.

„Ii stimulam pe toti cei care intentioneaza sa aiba un bebe sa dea drumul la treaba, ca avem nevoie sa incurajam natalitatea. Ne ocupam noi sa aiba un loc in cresa in conditii bune si foarte bune. (…) Vom face primaria atat de prietenoasa incat sa rezolvam problemele fara sa ne deplasam de acasa. Sa facem totul de pe telefon, online. Stiti ca avem mari probleme de trafic. Haideti sa nu mai generam trafic. De unde suntem sa rezolvam problemele”, a afirmat primarul.

Primaria Sectorului 3 ofera, din acest an, pentru prima data, posibilitatea cetatenilor sa programeze online casatoriile civile. Aceasta optiune este valabila doar pentru cuplurile in care unul dintre soti are domiciliul sau resedinta in Sectorul 3 din Bucuresti.

De ce sa sarbatoresti greselile copilului tau. Abordarea constructiva a greselii de la Shefali Tsabary, autoarea cartii „Parintele constient” 

Copilul face crize in public? Iata cele mai frecvente 3 cauze si cum sa le previi

„Nu ai cazut. Nu s-a intamplat nimic!” sau cum incepe reprimarea emotiilor copiilor 

produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit