Tinerii din Targu Mures au ocazia sa intalneasca in aceasta saptamana si sa stea de vorba cu profesionisti care sa-i ajute si sa-i inspire sa-si urmeze visele. A patra editie a Conferintelor BookLand Evolution isi deschide portile in Targu Mures, intre 10 si 13 aprilie. Conferintele se desfasoara la Palatul Culturii, in Sala Mica, anunta organizatorii.

Astfel, de luni pana joi, in intervalul orar 14:30–16:00, vor urca pe scena 11 profesionisti, care ii vor incuraja si motiva, prin exemplul personal.

Iata profesionistii care vor impartasi din experienta lor liceenilor si studentilor din Targu Mures: Liviu Pancu, Adriana Constantin, Claudia Toganel, Vizi Imre, Titus Ilovan, Cristian Constantin, Hamar Alpár Benjámin, Dan Farcas, Gal Sandor, Hermina Man, Laura Borotea.

Intrarea la conferinte este libera pentru persoanele interesate.

„Dincolo de profesionalism, cheia succesului consta in felul in care intelegem si ne insusim realitatea inconjuratoare. Iar cel mai usor este sa invatam de la cei pe care ii admiram, de la cei care nu numai ca au gasit cheia, dar au si deschis poarta succesului intr-un anumit domeniu”, afirma organizatorii.

Conferintele BookLand Evolution reprezinta un amplu proiect cultural care cuprindeo serie de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 de orase ale tarii. In cadrul acestor evenimente, liceenii si studentii au o oportunitate de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 de profesionisti consacrati. Organizatorii estimeaza ca, la conferintele din acest an, vor participa peste 30.000 de tineri.

„Fata de 15 ani nu vrea sa invete, ma minte, chiuleste”. 9 pasi pentru a reseta relatia cu adolescentul

7 hobby-uri care ii fac pe copii mai destepti

Sursa foto: BookLand

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit