Acest articol este un Guest Post.

Abilitatile practice ale copilului sunt de cele mai multe ori motorul existentei lui! Increderea in sine ii poate oferi copilului tau un avantaj la scoala, precum si sansa de a profita la maxim de educatia, calificarea si oportunitatile care se ivesc, inclusiv in viitoarea cariera.

De cele mai multe ori, simtim ca scoala nu ii pregateste pe copiii nostri pentru “ viata reala” sau ca educatia teoretica nu le mai este suficienta! Noi am simtit asta iar din luna octombrie 2015 am lansat un set de cursuri unice pe piata din Romania care imbina joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia, cu notiuni si concepte tehnice si economice. Ne-am propus sa lucram cu atentie la detalii, cu grija fata de stilul personal de invatare al copilului, cu dragoste pentru copii, cu pasiune si mult suflet!

Nu esti multumit cand copilul tau petrece mult timp inconjurat de tehnologie? Este atras de telefon, tableta, laptop? Nu-i infrana pornirile!

Noi il indrumam sa faca ceva util din pasiunea pentru tehnologie! Vino cu el la cursurile Junior PROGRAMATOR si Junior GRAFICIAN si sustine-l investind in dezvoltarea unor abilitati de viitor. Lasa-l sa faca parte din expansiunea tehnologiei si se va simti puternic si increzator!

Simti cum copilul tau are abilitati de leader? Sau, din contra, ca nu ii place sa ia atitudine?!
Te asteptam la cursul Junior ANTREPRENOR! Cursul are la baza principii economice si financiare, marketing, branding si vanzare, dar mai ales mult curaj!

Oare te numeri printre parintii al caror copil ar vrea sa fii o enciclopedie si sa le stii pe toate? Ne-am gandit la toate iar cursul Junior CERCETATOR este un curs de matematica-fizica aplicata si distractiva in care incurajam copiii sa puna intrebari, sa isi puna intrebari si sa gaseasca raspunsuri! Este cursul „Da’ de ce?”, bazat pe experimente si care il ajuta sa faca conexiunile logice intre teorie si viata de zi cu zi.


lucia
Cursurile au loc in mai multe locatii in Bucuresti si Buftea. Detalii pe pagina de contact din site www.learninghub.ro si pe Facebook – facebook.com/learninghub.ro

In plus, lansam periodic noi provocari si ateliere, despre cosmos, despre planete si timp, si mai nou un nou concept Smart Treasure Hunt pentru familie – detalii pe pagina de evenimente

Va astept cu sugestii sau intrebari la adresa de e-mail sau telefon 0727347736.