31 de citate frumoase si adevarate despre parinti si parenting

0
O alegere grozavă

Familia este mereu DETALII acolo să te susțină și să te ajute chiar și în cele mai rele momente. Chiar dacă nu decidem să ne naștem într-una sau alta familie, adevărul este că legăturile emoționale create cu frații, tații, mamele noastre… sunt practic indestructibile.

Relațiile dintre membrii familiei nu sunt întotdeauna perfecte, dar dacă suntem capabili să menținem armonia, rudele noastre sunt persoane pe care ne putem baza indiferent de situație.Articol similar: „100 de fraze despre dragoste și dragoste (de neuitat)”

Fraze de familie

În articolul de astăzi vom cunoaște cele mai bune fraze de familie și legăturile emoționale care există în el. Dacă credeți că există un citat celebru sau o reflecție familiară pe care ați putea-o adăuga la această postare, nu ezitați să ne anunțați în secțiunea de comentarii.

Sa incepem!1. Nu moștenim pământul strămoșilor noștri. Transmitem copiilor noștri. (Antoine de Saint-Exupéry)De la autorul cărții Micul Prinț.2. Familia mea este totul. Sunt ceea ce sunt datorită mamei, tatălui meu, fratelui meu, surorii mele… pentru că mi-au dat totul. Educația pe care o am este datorită lor. (Ronaldinho)

Fraze de familie

Fotbalistul brazilian a vorbit astfel despre familia sa numeroasă.

O casă nu este o clădire, nici o stradă, nici un oraș; Nu are nimic de-a face cu lucruri materiale precum cărămizile și betonul. O casă este locul în care este familia ta, știi? (John Boyne)

  1. Unde poți fi tu însuți și ești înțeles orice ar fi.
  2.  Când un bebeluș nou-născut strânge pentru prima dată degetul tatălui său cu pumnul său mic, l-a prins pentru totdeauna. (Gabriel Garcia Marquez)

O iubire care nu moare niciodată

Articol înrudit: „Cele 4 tipuri de iubire: Ce tipuri diferite de iubire există?”5. Familia nu este ceva important. Asta e tot (Michael J. Fox)Familia este una dintre capodoperele naturii. (George Santayana)Protectie si confort

  1. O iubire care nu moare niciodatăNu îți alegi familia. Ele sunt un dar de la Dumnezeu pentru tine, așa cum ești și pentru ei. (Desmond Tutu)
  2. O frază frumoasă pentru a rezuma bucuria de a avea o familie.
  3.  Cel mai important lucru din lume este familia și dragostea. (John Wooden)

Fără mai mult, una dintre prioritățile de top ale multor oameni.9. Aceasta face parte din ceea ce este o familie, nu doar dragoste. Este să știi că familia ta va fi acolo să aibă grijă de tine. Nimic altceva nu-ți va oferi asta. Nu banii. Nici faima. Nici munca. (Mitch Albom)

O formă foarte puternică de protecție psihologică.

10. Legătura care te unește cu adevărata ta familie nu este una de sânge, ci una de respect și bucurie pe care o simți pentru viața lor și ei pentru a ta. (Richard Bach)

Numire celebră a marelui compozitor.

11. Crăciunul este momentul perfect pentru a sărbători dragostea lui Dumnezeu și a familiei și pentru a crea amintiri care vor dura pentru totdeauna. Isus este darul perfect și de nedescris de la Dumnezeu. Lucrul uimitor este că nu numai că suntem capabili să primim acest dar, dar îl putem împărtăși cu ceilalți de Crăciun și în fiecare altă zi a anului. (Joel Osteen)

În acele zile speciale.

Dumnezeu m-a binecuvântat cu o familie uimitoare, prieteni și colegi care au fost bucuria, sprijinul și sănătatea mea. Nu știu ce m-aș face fără ele. (Josie Loren)

Un cuvânt de mulțumire.Familia este cel mai important lucru din viață. Mă uit astfel: Într-una din aceste zile voi fi într-un spital undeva cu patru pereți în jurul meu. Și singurii oameni care vor fi cu mine vor fi familia mea. (Robert Byrd)

O alegere grozavă

14. Sentimentele de valoare pot prospera doar într-un mediu în care diferențele individuale sunt apreciate, greșelile sunt tolerate, în care comunicarea este deschisă și regulile sunt flexibile – genul de mediu găsit într-o familie iubitoare. (Satirul Virginiei)

O alegere grozavăMă întrețin cu dragostea familiei mele. (Maya Angelou)

O cheie pentru echilibrul emoțional.16. Am un refugiu minunat care este familia mea. Am o relație minunată cu fratele și sora mea, asta mă face să simt că întotdeauna știu unde îmi aparțin. (Jose Carreras)

O oază de calm și dragoste.17. Practica răbdării față de celălalt, a trece cu vederea greșelile celuilalt și a susține povara celorlalți este condiția de bază a oricărei activități umane și sociale din familie. (Lawrence G. Lovasik)

  1. Una dintre calități este trăirea în comunitate.
  2.  Când familiile sunt puternice și stabile, la fel sunt și copiii care prezintă niveluri mai ridicate de bunăstare și rezultate mai pozitive. (Iain Duncan Smith)
  3. Dovedit științific19. Familia este prima unitate esențială a societății umane. (Papa Ioan al XXIII-lea)