Sala Polivalenta din Bucuresti a fost, din nou, plina de prieteni Zurli. Joi, 11 octombrie, la aniversarea celor 12 ani de Zurli in Romania, mii de copii si parinti s-au bucurat de noul spectacol pus in scena de Gasca Zurli, „Puterea Cornetelor”.

Intr-o atmosfera de basm, scaldata de luminitele jucause din sala, toata lumea a fost una cu personajele. Cei mici au cantat impreuna cu Gasca Zurli melodiile din spectacol, iar oamenii mari s-au lasat purtati de copilarie si au intrat in jocul piticilor.

Bucurestenii au facut cunostinta cu Zambetul Zurli, cel mai nou personaj din Gasca. Vicleana Tura Vura a incercat sa-l rapeasca. Desigur, nu i-a mers planul nici de data asta, pentru ca prietenii din Gasca Zurli i-au pregatit o surpriza, iar Tura Vura a sfarsit prin a fi „trimisa la plimbare”… cu roaba!

Un moment emotionant a fost cel in care publicul a cantat „La multi ani!”, iar Mirela Retegan, fondatoarea Zurli, a povestit despre inceputurile brandului. Cu lacrimi in ochi, Mirela le-a povestit tuturor cum a pornit Zurli, cum din dorinta ei de a-i explica Mayei lumea inconjuratoare, Zurli s-a transformat intr-un adevarat fenomen in cei 12 ani de existenta.

Copilul este trist? 14 fraze pe care i le poti spune pentru a-l ajuta sa-si gestioneze emotiile negative

„Nu ai cazut. Nu s-a intamplat nimic!” sau cum incepe reprimarea emotiilor copiilor

„Sunt impresionata, fericita, coplesita. Cunosc personal 80% din sala, parinti si copii care au crescut impreuna cu noi. Fericirea lor si bucuria din timpul spectacolului este rasplata muncii noastre. Va multumim!”, spune Mirela Retegan.

Mii de stelute stralucitoare au umplut sala atunci cand s-au auzit primele acorduri din „Cantec pentru Maya”, iar Fetita Zurli a inceput sa cante cel mai iubit cantec de leagan. Odata cu ea, fiecare parinte si-a strans la piept copilul si a facut promisiunea Zurli. La finalul spectacolului, sala a fost imbracata de mii de confetti colorate.

Spectacolul de la Bucuresti este al 5-lea din turneul national Puterea Cornetelor, cu care Gasca Zurli strabate Romania pentru a-i invata pe oameni sa zambeasca.

In aceasta toamna, Gasca Zurli duce Zambetul Zurli in 11 orase din Romania. Urmatoarea oprire este Botosani, pe 15 octombrie si Piatra Neamt pe 16.

 

 

 

 

 

 

 

 

Credit foto: Ovidiu Craiciu & Dragos Constantin

 

 

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit