Gasca Zurli te asteapta sa intrati impreuna in Cartea Recordurilor. „Vrem sa afle intreg mapamondul ce frumosi sunt parintii si copiii din Romania!”, spun reprezentantii Gasca Zurli, intr-un comunicat de presa.

Astfel, sambata, 17 iunie, la ora 18:00, vino la Festivalul Familiei Zurlandia sa canti si sa dansezi impreuna cu Gasca Zurli “Rempompi”, pe cel mai mare teren de joaca din Romania. Aceasta este sorinta pe care si-a pus-o Gasca Zurli si din care te invita sa faci parte. Pe 17 iunie, la Domeniul Stirbey, Romania bate Elvetia la joaca in familie.

In 10 ani de cand am pornit acest frumos vis Zurli, am intalnit sute de mii de copii si parinti. Familii minunate care mi-au ramas in inima si care, prin dragostea lor, au dus povestea Zurli atat de sus. Asa ca am vrut ca, dupa 10 ani, sa intorc toata dragostea asta, sa dau fanilor nostri ceva care sa ramana scris in istoria amintirilor frumoase din tarisoara asta. Am decis sa fac cel mai mare festival pentru familie din Romania si am chemat reprezentantii Guinness Book sa vada cu ochii lor ce parinti minunati si ce copii extraordinari are Romania. Meritam sa intram in Cartea Recordurilor cu mii de copii si parinti care se joaca impreuna si fac aceleasi miscari intr-un anumit interval de timp”, spune Mirela Retegan, fondatorul Gasca Zurli.

Biletele la Festivalul Zurlandia pot fi achizitionate de pe site-ul Zurli.ro.

Gasca Zurli ne invita sa batem impreuna un record mondial!

 

Sursa foto: Gasca Zurli

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit