S-au pus in vanzare biletele pentru Zurlandia, editia a 2-a, a anuntat Gasca Zurli, intr-un comunicat de presa. 

Cel mai mare festival dedicat familiei ii asteapta, timp de 2 zile, pe parinti si copii in mijlocul naturii cu activitati inedite, joaca si distractie. In Zurlandia, parintii si copiii vor avea senzatia ca timpul se suspenda, singurul reper fiind fericirea din ochii copiilor.

„In Zurlandia, telefonul e doar un aparat de fotografiat. Vino pe taramul parintilor care stiu ca tehnologia e buna, la birou. Pentru copii, tot ce conteaza e implicarea ta, trup si suflet”, recomanda organizatorii.

Festivalul Zurlandia are loc pe 80 de mii de metri patrati, in care parintii si copiii vor vedea zeci de spectacole in aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere si activitati pentru copii si parinti, concerte extraordinare.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Bilete.ro si Eventim.ro.

Vino in Zurlandia sa descoperi Tara Mancaciosilor, tara din care pana si Mofturosul Mofturosilor pleaca satul, ghidati de Bucatarasul Zurli si Lulu.

Tinutul Magic este lumea din care vine Zana Buna. Magicieni, printese licurici, baghete fermecate, esarfe nesfarsite, cutii magice, iluzionisti, trucaje, personaje fantastice.

In Casa Povestilor, lumea Zurli isi dezvaluie toate secretele! Asa si-asa! Iar Terenul de Joaca va intra in istorie drept locul magic, in care bucuria de a fi impreuna a doborat un record Guinness.

Scoala de Vacanta este o scoala unde copiii vin cu drag. E locul unde experimentele traznite se confunda cu lumea descoperirilor si elevii devin profesori.

In Lumea lui Multumesc participantii vor exersa empatia, devenind mai buni, doar pentru ca ofera, neconditionat, ajutor in cadrul unor campanii umanitare facute din convingere, cu rezultate palpabile.

Cum gestionam crizele de plans si de furie ale copilului [VIDEO]

Mindfulness pentru copii: 4 exercitii de meditatie pentru copii mai calmi si mai putin impulsivi

Cele 3 stiluri de parenting. Tu ce fel de parinte esti?

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit