Copiii, parintii si bunicii sunt asteptati la spectacole de teatru si dans, concerte, numere de magie, proiectii de filme romanesti, ateliere de joaca si multe alte surprize, in fiecare weekend, incepand de maine, 26 mai, si pana pe 10 septembrie 2017, in parcul Bazilescu din Bucuresti.

Distractia este asigurata de echipa Teatrului Excelsior, in cadrul proiectului „Vacanta de Vara cu Excelsior”, in fiecare weekend, in parcul Bazilescu, intre orele 17:30 si 22:00.

„Teatrul Excelsior va invita intr-o aventura de vara pregatita cu grija pentru cei mici si cei mari, astfel incat ei sa poata savura fiecare weekend al verii in compania unor artisti cunoscuti, a invitatilor speciali, dar si a micilor aspiranti care se pregatesc deja pentru o cariera in domeniul artistic. Cat e vacanta de lunga, fiecare sfarsit de saptamana pe care il veti petrece in Parcul Bazilescu impreuna cu Teatrul Excelsior va deveni un taram al povestilor modelat de bucuria si entuziasmul copilariei”, spun organizatori, intr-un comunicat de presa.

In fiecare vineri, incepand cu ora 20:00, vor avea loc proiectii de filme romanesti, iar cu aceasta ocazie, parintii si bunicii vor revedea peliculele care le-au incantat copilaria, iar cei mici se vor intalni cu personaje ale cinemtografului clasic.

Zilele de sambata si duminica, intre orele 17:30 – 22:30, sunt dedicate spectacolelor de teatru, numerelor de magie, dar si intalnirilor cinematografice cu personajele preferate ale copiilor de ieri si de azi.

Subordonat misiunii Excelsior de a veni in sprijinul familiei, Vacanta de vara cu Excelsior este un program anual, initiat de Teatrul Excelsior, ce cuprinde o serie de evenimente in aer liber dedicate copiilor si tinerilor, fiind conceput ca o alternativa placuta de petrecere a timpului liber pe parcursul vacantei, dar si ca un spatiu deschis, de familiarizare a acestora cu fascinanta lume a artelor spectacolului.

Prima editie a proiectului „Vacanta de Vara cu Excelsior” a avut loc in anul 2015 si s-a desfasurat pe esplanada Teatrului Excelsior. Datorita numarului mare de spectatori care au participat la eveniment, incepand de anul trecut, Festivalul s-a mutat in Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei.

Poti vedea programul evenimentelor pe site-ul Teatrului Excelsior si pe pagina de Facebook a Teatrului Excelsior.

40 de idei ieftine sau gratuite cum sa-ti petreci vacanta de vara cu copilul

Top 10 orase prietenoase cu copiii pe care sa le alegi pentru vacanta de vara

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit