De la varsta de doi ani, copilul incepe sa fie tot mai atras de carti. De la varsta de doi ani jumate – trei, copilul incepe sa fie interesat de cartile care-i spun povesti “adevarate”. Are acum si rabdarea de a sta linistit si de a asculta povestea pana la final. De la trei ani, cartile vor avea un impact tot mai mare si asupra imaginatiei sale. Cum oferta de carti pentru copii este atat de mare, cum sti sa le alegi pe cele mai bune?

Centrul de Parenting vine in ajutorul parintilor cu top al celor mai bune carti pentru copii si cu sfaturi utile despre cum sa alegeti acele carti potrivite copilului vostru.

La inceput copilul este atras de cartile colorate, cu povestile despre animale. in scurt timp, insa, tu va trebui sa-i prezinti diferite stiluri si tipuri de povesti. Nu-l “inchide” intr-un singur gen de povesti.

Cartile pentru copii stimuleaza imaginatia si ii ajuta sa inteleaga lumea. Fiecare copil poate aprecia o carte in propriul sau ritm. Nu este obligatoriu ca tuturor copiilor sa le placa, la aceeasi varsta, aceeasi carte sau acelasi gen de lectura.

Daca vreti sa implicati copilul si mai mult in alegerea cartilor din biblioteca sa, atunci mergeti impreuna in magazinele de specialitate. Rasfoiti mai multe volume si cumparati doar acele carti pentru copii care-i plac. Astfel, te asiguri ca bugetul familiei se cheltuie cu folos.

Cartile pentru copii ti se par scumpe?

Produsele pentru copii sunt scumpe, de cele mai multe ori. Iar cartile nu fac exceptie. Pentru a avea grija de bugetul familiei, profita acum aceasta oferta.

Top carti pentru copii

Top carti ieftine pentru copii de 2-3 ani

scoala celor 7 pitici – Activitati pentru copiii de la 2 la 3 ani – Culoarea si forma
Disney – Primele alte 1.000 de cuvinte, cu eroii din filmele Disney
Povesti clasice (Cartea Junglei, Scufita Rosie sau Cenusareasa, Degetel)

top carti copii 2-3 ani top carti copii 2-3 ani disney cenusareasa disney idei de jocuri si activitati

 

Top carti ieftine pentru copii de 3-5 ani

prima mea carte de ce marea carte lego regatul de gheata 365 povesti de seara

Care este cartea preferata de copilul tau in aceasta saptamana?

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit