Numeroase mamici aflate in concediul de crestere a copilului, dar si multe dintre cele cu copii mai mari, simt ca traiesc un fel de „zi a Cartitei”, ca toate zilele sunt la fel: mic dejun, iesit afara, pranz, somn, activitati cu copilul, cina, somn. Printre acestea mai strecoara si pregatirea meselor si curatenia si asa trec zilele, saptamanile, lunile… in care nu exista weekenduri, nu exista vacante, deoarece jobul de mamica este cel mai full-time de pe planeta: te acapareaza 24 de ore din 24.

In aceasta situatie, ai 2 optiuni:

1. Sa te plangi de situatia ta, sa nu mai suporti locul de joaca, parcul, aceleasi feluri de mancare pe care le gatesti, sa privesti cu invidie la vecinele care pleaca si se intorc de la serviciu machiate, coafate si pe tocuri etc.

Educatia copilului mic fara cuvantul „NU!”. Modul istet de a-l opri din joc fara sa planga

Teoriile de educatie, o iluzie? Educatia prin propriul exemplu

Un parinte atent la nevoile copilului. Ce inseamna attachment parenting

„Sa mor eu daca te mai aduc la locul de joaca! Asa obraznic si alintat ce poti fi!” Ce l-a facut pe acest tatic sa vorbeasca asa baietelului sau?

Educatia, un proces distractiv si pentru copii, si pentru parinti

Cresterea unui copil poate fi un proces foarte distractiv, cu conditia sa ne dorim acest lucru. Fiind cu atentia 100% la relatia cu copilul, putem alege in mod constient sa ne implicam cu toata fiinta noastra in activitatea copilului. Vad de foarte multe ori in parc parinti care stau pe banca sau langa tobogan sau locul cu nisip doar cu trupul, pentru ca toata atentia lor este absorbita de telefon, fie ca stau pe Facebook, discuta pe chat cu cineva etc. Acel timp nu mai este timp in care construiesti o relatie cu copilul.

Citeste, pe pagina urmatoare, cateva solutii concrete care te vor ajuta iesi din rutina pentru totdeauna si sa petreci un timp foarte placut si distractiv impreuna cu copilul!

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit