Teatru la Cinema™ îşi invită publicul în Grădina TVR, pe perioada verii (iunie – august), la spectacole de teatru pentru copii şi pentru adulţi, în cadrul programului ”Teatru în TVR”, organizat de către Casa de Producție TVR.

În perioada 11 iunie – 31 august, Teatru la Cinema™ este găzduit în grădina TVR, în cadrul programului ”Teatru în TVR”.

Astfel, grădina TVR devine cel de-al şaptelea spaţiu în care se vor juca spectacolele de teatru pentru copii şi pentru adulţi aflate sub egida Teatru la Cinema™, după Plaza România – bd. Timişoara, nr. 26, AFI Cotroceni – bd. Vasile Milea, nr. 4, Mega Mall – str. Pierre de Coubertin, nr.3-5, Sun Plaza – Calea Văcăreşti, nr.391, Park Lake – str. Liviu Rebreanu 4 şi Auchan Titan – bd. 1 Decembrie 1918, 33A.

Stagiunea de vară 2017 debutează cu spectacolul de teatru interactiv și cu păpuși pentru copii „Micul Prinț”, care va avea loc duminică 11 iunie 2017, începând cu ora 11:00, apoi ziua continuă cu spectacolul de ventrilocie pentru copii ”Aventurile bunicuței Julieta” de la ora 14:00.

Printre spectacolele care vor fi puse în scenă în luna iunie se numără și spectacolul de comedie „Nimic nu-mi scapă”, un spectacol dedicat celor mari, din a cărui distribuție face parte binecunoscuta și îndrăgita actriță Paula Chirilă!
De asemenea, pe parcursul stagiunii de vară vă așteptăm cu o gamă largă de spectacole de teatru, de magie ,comedii, one man show-uri, în care vor performa de la tineri artiști până la actori consacrați, precum maestrul Radu Gheorghe!

Pentru cei care iubesc teatrul și mai ales, spectacolele de la Teatru la Cinema, vor avea ocazia să își achiziționeze abonamente care să acopere pofta de arta, cultură și bună dispoziție!

“Punem la dispoziţia publicului iubitor de teatru abonamente care să vină în întâmpinarea nevoilor acestuia, disponibile pe site-ul www.teatrulacinema.ro, la secţiunea oferte”, precizează Florin Penişoară, director artistic.

Abonamentele vor fi valabile pentru toată stagiunea sau numai pentru o lună. Cele valabile pentru copii mai pot fi de tip Joker, prin care spectatorul are posibilitatea să îşi aleagă ce spectacole doreşte să vadă în timpul stagiunii. Preţul biletelor la “Teatru în TVR” va fi de 19 lei pentru spectacolele pentru copii şi 39 de lei pentru spectacolele pentru adulţi.

Teatru la Cinema™ este un proiect cultural ce facilitează accesul publicului larg la spectacole de teatru organizate în sălile de spectacole din cinematografele situate în marile centre comerciale din Bucureşti şi nu numai.

Calendarul spectacolelor de la Teatru la Cinema™ în cadrul ”Teatru în TVR” este următorul:

teatrul la cinema stagiunea de vara

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit