Sute de mame din casele APGAR, ale Asociatiei Touched Romania, au primit cadourile stranse de Mirela Retegan, creatoarea Gasca Zurli, in campania „Adopta o mama”.

Mii de femei din toata tara au raspuns indemnului Mirelei de a adopta o mama. Astfel, in cateva saptamani de campanie, femei din toata tara s-au mobilizat si au trimis pachete pentru mamele care au avut curajul sa-si ia copiii si sa se refugieze din calea sotilor agresivi.

Chiar daca este a patra editie a campaniei, este primul an in care ideea Mirelei Retegan a fost preluata de asociatii de mame din Timisoara, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu si Republica Moldova.

„Adopta o mama” este campania prin care Mirela Retegan a reusit sa aduca impreuna mii de femei din Romania si din Republica Moldova, cu scopul de a ajuta mamele aflate in situatii dificile.

Seara de duminica, 4 martie, a fost dedicata acestor mame, in cadrul unui eveniment organizat la Caro Hotel. Fiecare mama a primit cadourile trimise de alte mame, precum si flori si mesaje de incurajare de la reprezentantii Politiei Romane.

„Campania „Adopta o mama” este campania sufletului meu. Sunt foarte fericita ca an de an a crescut, anul acesta a luat amploarea unei campanii a romanilor de pretutindeni. Ideea mea a fost preluata de asociatii din Timisoara, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu si Republica Moldova. M-am bucurat foarte tare ca mame plecate din Romania si care acum traiesc in Spania si in Italia au trimis cadouri pentru mamicile din campania noastra. Sunt foarte recunoscatoare pentru ca fiecare pachet a adus atata bucurie in sufletul unei femei care are nevoie de toata dragostea si sustinerea noastra”, a declarat Mirela Retegan, initiatoarea campaniei.

Nu esti singura! 19 citate de la mame celebre care isi cresc singure copiii

Cum sa pastrezi echilibrul dintre nevoile tale si nevoile copilului. 3 secrete de la o mama scriitoare

20 de citate despre ce inseamna sa fii mama 

produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit