DanceMasters 2018 anunta Cod Rosu de vreme buna si dans de calitate, in acest weekend. Sunt asteptate, astfel, furtuni de energie sud-americana, soare spaniol plin de pasiune si ploi de eleganta englezeasca. Asigura-te ca vei vedea spectacolul DanceMasters 2018, care va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, procurandu-ti bilete din timp.

S-au inscris deja 6 din top 24 mondial la latino si 7 din top mondial la standard, concurenti din peste 20 de tari, incepand cu copii de 6 ani pana la seniori.

Iata dansatorii romani din top care vor participa la spectacol: Marius Balan si Khrystyna Moshenska, numarul 1 mondial, concureaza duminica si au si un show extraordinar sambata.

Vicecampionii europeni la Show Dance Latin, Andrei Mangra si Elena Duicu au pregatit pentru DanceMasters doua momente fermecatoare, pline de magie si de emotie. Dupa ce au readus la viata filmul Grease in pasi de dans, in urma cu 2 ani, vor prezenta noul lor show, 6 Senses, care va fi lansat in premiera la DanceMasters.

In plus, spectacolul DanceMasters reprezinta o energie reala pentru copii care petrec prea multe ore in fata ecranelor.

Iti poti cumpara bilet la DanceMasters, pe myticket.ro sau de la Sala Polivalenta in zilele de vineri, sambata si duminica.

Dancemasters: Topul mondial al dansului sportiv vine la Bucuresti, la sfarsitul lui martie

Modul simplu prin care iti poti ajuta copilul sa fie creativ si fericit

produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit